A gépészmérnök szakma megbukott?

válasza:

válasza:

válasza:Bro az egész gazdaság döglődik. Nem lehet ezt kijelenteni, hogy csak a gépészmérnőki rossz, a villamosmérnöknek bezzeg milyen jó.
Én is utólag rájöttem, hogy inkább az épitkezés a jövedelmezőbb szakma nekem, de most mit lehet tenni. Próbálkozni, váltani, fejlődni kell, ez van.
Az EU nyitott számodra, mehetsz szerencsét próbálni.

válasza:“ Gépészmérnökként kismillió helyen lehet dolgozni, nem csak autóiparban. ”
Mindig benyögik ezeket a sablon dumákat, mégse talál munkát az ember

válasza:

válasza:Helyedben képzést attól függően választanék, hogy mivel akarsz foglalkozni. Gépészmérnökként nem csak fizikai munkat lehet végezni, például sok szoftverfejlesztő munkatarsam is az. Bár azzal egyetértek, hogy nem a legoptimálisabb végzettség, amennyiben ez az irány érdekel.
Hogyha szerelgetni szeretsz, akkor ne a mérnöki irányt válaszd, mert jellemzően itt a munka apró része a szerelés.
Kapcsolódó kérdések:
Ilyesmi formátumban kérném a választ: 1) Jelenlegi fizetés nettó xxxx forint + juttatás összege 2) Jelenlegi beosztás (pl. gyártástámogató, tervező, stb.) 3) Tapasztalati szint években 4) Megye, esetleg település 5) Mennyit mernél kérni, ha új helyre mennél...
Csongrád-Csanád megye, Szeged.
A fizetést csak másodlagosan kérdezném meg hogy mennyi és hol? de nem muszáj erre válaszolni, (a fenti kérdés a lényegesebb)
Tudom ez a platform nem eppen munkakeresesrol szol, de felmondani keszulok munkahelyen a toxikus legkor es a brutal sok tulora miatt (5 helyett 6 napot dolgozom egy heten ami nibcs kifizetve). A munkakereso portalokat porgetve tenyleg minimalis hirdetest latok,...
CNC gépkezelőként dolgozom egy helyi cégnél másfél éve, viszont szeretnék elhelyezkedni a gépészmérnök végzettségemmel is. Több szegedi és környékbeli céghez is beadtam már a jelentkezésem, de a legtöbb helyről még csak elutasító üzenetet sem kaptam, ahova meg behívtak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!