Állásinterjún ha nem kérdeztek bérigényt akkor biztosan bukó?

válasza:

válasza:

válasza:#2 en meg nem talalkoztam olyan hellyel, ahol ne beszeltuk volna meg elso korben a berigenyt. Eleve sok esetben mar a recruiter leirja a bersavot az elso megkereses alkalmaval, ha meg nem, akkor en kerdezek ra.
Annak megis mi ertelme, hogy nem beszelitek meg elso korben? Milyen szempontbol jo dolog rabolni egymas idejet?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ugye most már nem lement, és tudok nyomni eladást, vételt... Ha kezdésként eladásra megyek és esik a részvény akkor nyerek... Mármost, ha veszek olaj részvényt, ami 30 körüli, ez volt 60is.... De esne, de pár hónap múlva, mikor beindul újra az élet, és kivárok...
Tudom, hogy az árfolyam néha fel, néha le. Viszont az aranynak az értéke az mindenképpen marad? Kicsit ingadozik, viszont alapvetően értéktartó és az is marad? Hosszútávon, pl 20 év alatt meg elvileg biztosan több lesz mint manapság? Pontosan miért értékes ennyire?...
Amikor megkérdezik hogy miért akarsz váltani,őszintén válaszoljak és mondjam hogy a fizetés miatt vagy hazudjak mást?
Én igy vezetem le a stresszt. De legalább nem cigizek. Nem megy el vele napi x perc, meg x forint. Ellenben rögtön rámfogják, hogy pszichopata vagyok, mert rágom. A cigisre meg nem sütik rá, hogy szenvedélybeteg, ami egy csomo más negativ dolgot is feltételez??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!