Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún ha nem kérdeztek...

Állásinterjún ha nem kérdeztek bérigényt akkor biztosan bukó?

Figyelt kérdés

ápr. 28. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem. Gondolom már vagy beírtad jelentkezéskor, vagy ha úgy alakul ajánlanak valamit aztán vagy tetszik, vagy nem.
ápr. 28. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem feltétlen. A legtöbb helyen nem is az első körben beszélik meg a bérigényt.
ápr. 28. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nem
ápr. 28. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

#2 en meg nem talalkoztam olyan hellyel, ahol ne beszeltuk volna meg elso korben a berigenyt. Eleve sok esetben mar a recruiter leirja a bersavot az elso megkereses alkalmaval, ha meg nem, akkor en kerdezek ra.

Annak megis mi ertelme, hogy nem beszelitek meg elso korben? Milyen szempontbol jo dolog rabolni egymas idejet?

ápr. 28. 16:27
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen tizenkettő egy tucat kategóriás munkahelyeken nem szokás megkérdezni a fizetési igényt, kapsz amit kapsz, azt örülj hogy téged vettek fel a 300bol...
ápr. 28. 16:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez màr második kör volt. Nem tucat kategóriás munkahely, hanem diplomás pozíció, angol nyelven volt az interjú is külföldi főnökkel.
ápr. 28. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Ne aggódj, 2026. június 8. hétfőtől a bér transzparencia miatt már kötelező lesz feltüntetni a pozíciónál vagy az első körös interjú előtt a (minimális?) bér(sávo)t kell mondania a HR-nek! Sajnos munkanélküli vagyok de még én is kibírom ezt a picit több, mint 1 hónapot, hogy ne essek bele ilyen csapdába, hogy olcsóbban adom el magam egy nem kedvelt pozíciónál. Ha pedig nem egyezik az elképzelés nem folytatom.
ápr. 29. 07:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Én a munka miatt félek, akár bérminimumért is elvállalnám, csak vegyenek fel, legyen végre munkám.
ápr. 29. 09:30
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
7:🤡
ápr. 29. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Nem értem a lepontozást. Nagyon helyes, hogy ne essen csapdába az aki nem tud jól bértárgyalni. Érdekes, hogy világ szinten (Amerika, Ausztria, Ausztrália) sok helyen kint van a pozihoz köthető bér csak Magyarországon megy a xarrágás. Szerencsére ennek mindjárt vége.
ápr. 29. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért 60-80%buko a tőzsde? Iforex,500

Ugye most már nem lement, és tudok nyomni eladást, vételt... Ha kezdésként eladásra megyek és esik a részvény akkor nyerek... Mármost, ha veszek olaj részvényt, ami 30 körüli, ez volt 60is.... De esne, de pár hónap múlva, mikor beindul újra az élet, és kivárok...

Az arany hosszútávon tekintve biztosan nem lehet bukó befektetés?

Tudom, hogy az árfolyam néha fel, néha le. Viszont az aranynak az értéke az mindenképpen marad? Kicsit ingadozik, viszont alapvetően értéktartó és az is marad? Hosszútávon, pl 20 év alatt meg elvileg biztosan több lesz mint manapság? Pontosan miért értékes ennyire?...

Álláskeresésnél bukó ha megmondod hogy a fizetés miatt akarsz váltani?

Amikor megkérdezik hogy miért akarsz váltani,őszintén válaszoljak és mondjam hogy a fizetés miatt vagy hazudjak mást?

Ha lerágott körömmel megyek állásinterjúra, az miért bukó? Aki meg cigizik, annak meg elnézik?

Én igy vezetem le a stresszt. De legalább nem cigizek. Nem megy el vele napi x perc, meg x forint. Ellenben rögtön rámfogják, hogy pszichopata vagyok, mert rágom. A cigisre meg nem sütik rá, hogy szenvedélybeteg, ami egy csomo más negativ dolgot is feltételez??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!