Bejelentett munka esetén meg tudják csinálni velem, hogy nem fizetnek ki?

válasza:

válasza:Kormányhivatalokban találod a Foglalkoztatás-felügyeleti hatóságokat. Ők az illetékesek munkajogi ügyekben.
Bíróságra akkor megyünk, ha jogvita alakul ki a két fél között. Itt ez nem áll fenn. A munkáltató egyszerűen nem tartja be a szabályokat, tehát a fenti hatóság az illetékes.
Ott tegyél panaszt.
Kapcsolódó kérdések:
A kislányom óvodás lesz ősztől 4 órában, én akkor dolgoznék. Ha feljelentenek milyen büntetést kaphatok érte? Vagy mennyire jellemző ez a bejelentgetés? Van, akinek van saját tapasztalata erről? A gyámügy is belekeveredhet ebbe? Köszönöm!
Sziasztook , a fenti kérdés a lényegesebb , ezen kívül van még pár kérdésem : Szegeden kb mennyibe kerülnek a lakások , gondolom havi bérlet? Lehet találni olyan lakásokat amik már be vannak bútorozva? Mert elég nehéz lenne innen átszállítatni az osszes bútort 😊...
Egyetem alatt nyaranta megírtam 4-5 szakdolgozatot, ezzel megkerestem 250-300 ezret, de ehhez ismerősök ajánlásával, emberek megkeresésével szereztem mindig klienseket. Ezt egyetem után folytathatom hirdetés útján?
Sajnos semmi fogalmam nincs az ilyen dolgokról. Az lenne a történet konkrétabban, hogy dolgozom egy kft-nél 8 órában bejelentve (és gyakorlatban is 8 órában :D ). Ide ilyen állami támogatásos pályázat útján vettek fel, a pályázati feltétel egy OKJ-s végzettség...
Üdv! Tehát, fizikai munkát kéne végeznem, rakodás vagy egyéb, úgy hogy a munka végén meg is kapjam a pénzem, nem hó végén! Lehet több napra szóló is!! Sajnos anya minimálbérért dolgozik, apukám elhunyt 8 éves koromban, én meg középsuliba járok, most csütörtöktől...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!