Péter92.04.18 kérdése:
Ha be telefonálok a múnkahelyemre ha nem tudok bemenni dolgozni, akkor mért vesznek el tőlem 35.000 Ft őt?
Figyelt kérdés
Gyári munkás vagyok.máj. 6. 11:32
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Kicsit részletezd, hogy milyen pénz ez? Valami bónusz? Ha sima szabadságot kérsz, nyilván nem korrekt, hogy elveszik. Viszont ha táppén miatt nem mész, vagy akár igazolatlan napot kapsz, mert a főnököd nem adta ki szabadságra, bármilyen bónuszt megvonhat. De kicsit részletezd, hogy tudjam, miről is van szó. Ez így kevés infó.
2/13 anonim 

válasza:

válasza:Mikor telefonálsz? Amikor már ott kellene lenned? És miért nem mész be? Tényleg kevés az info.
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Mit jelent,h ogy "nem tudsz bemenni?" mert egész más, ha másnapos vagy és azért, meg ha orvosilag igazolható, hogy beteg lettél.
4/13 anonim 

válasza:

válasza:Talán jelenléti bonuszt veszik el ilyenkor. Vagy a cafatériát.
Jelenléti bonuszhoz hiányzásmentes hónap kell. Legalábbis tudtommal hónapot néznek, nem negyedév, vagy hét.
5/13 anonim 

válasza:

válasza:Munkaszerződésedben csak van valami erről. Talán pont jelenléti bónusznak hívják, ahogy #4 írta.
7/13 Koplárovics Béci 

válasza:

válasza:Nem ismerjük a szerződésedet, így lehetetlen megmondani, hogy jogos-e.
8/13 anonim 

válasza:

válasza:Szerinted mi a céged pénzügyi/HR osztálya vagyunk?
9/13 anonim 

válasza:

válasza:Mert ennyi a napi béred, és azt a napot nem dógoztad le.
10/13 anonim 

válasza:

válasza:Gondolom bérmunkás vagy, tehát rád az vonatkozik, hogy amennyit mész dolgozni annyi fizut kapsz. Magyarán ha egy nap nem mész, akkor arra a napra nincs fizetés. Gondolom ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy lépjek ki a munkahelyemről , amikor azt mondtam a főnöknek, hogy szeretek itt lenni, és ő is számít rám?
Pedig nem igaz, utálom az egészet. Még próbaidőn vagyok.
Agusztus 23-ig lesz Tb biztosításom. Az új munkahelyemen szeptember 15-én fogok kezdeni. A Nav mikor fog értesítőt küldeni nekem arról, hogy fizetnem...
Ha pl.orvoshoz van időpontom augusztus 25-re, akkor már 24-től előre fizessem be a Tb-t? Ne várjam meg az értesítőt? Ha befizetem, akkor a Nav azonnal látni fogja és biztosított leszek 25-én? Elvileg valami nyomtatványt kell kitölteni és bejelentkezni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!