Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha be telefonálok a múnkahelye...

Péter92.04.18 kérdése:

Ha be telefonálok a múnkahelyemre ha nem tudok bemenni dolgozni, akkor mért vesznek el tőlem 35.000 Ft őt?

Figyelt kérdés
Gyári munkás vagyok.
máj. 6. 11:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit részletezd, hogy milyen pénz ez? Valami bónusz? Ha sima szabadságot kérsz, nyilván nem korrekt, hogy elveszik. Viszont ha táppén miatt nem mész, vagy akár igazolatlan napot kapsz, mert a főnököd nem adta ki szabadságra, bármilyen bónuszt megvonhat. De kicsit részletezd, hogy tudjam, miről is van szó. Ez így kevés infó.
máj. 6. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor telefonálsz? Amikor már ott kellene lenned? És miért nem mész be? Tényleg kevés az info.
máj. 6. 12:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent,h ogy "nem tudsz bemenni?" mert egész más, ha másnapos vagy és azért, meg ha orvosilag igazolható, hogy beteg lettél.
máj. 6. 14:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Talán jelenléti bonuszt veszik el ilyenkor. Vagy a cafatériát.

Jelenléti bonuszhoz hiányzásmentes hónap kell. Legalábbis tudtommal hónapot néznek, nem negyedév, vagy hét.

máj. 6. 15:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Munkaszerződésedben csak van valami erről. Talán pont jelenléti bónusznak hívják, ahogy #4 írta.
máj. 6. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a munkaszerződésedet.
máj. 6. 17:53
 7/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Nem ismerjük a szerződésedet, így lehetetlen megmondani, hogy jogos-e.
máj. 6. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi a céged pénzügyi/HR osztálya vagyunk?
máj. 6. 18:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert ennyi a napi béred, és azt a napot nem dógoztad le.
máj. 6. 23:13
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom bérmunkás vagy, tehát rád az vonatkozik, hogy amennyit mész dolgozni annyi fizut kapsz. Magyarán ha egy nap nem mész, akkor arra a napra nincs fizetés. Gondolom ezért.
máj. 7. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Agusztus 23-ig lesz Tb biztosításom. Az új munkahelyemen szeptember 15-én fogok kezdeni. A Nav mikor fog értesítőt küldeni nekem arról, hogy fizetnem...

Ha pl.orvoshoz van időpontom augusztus 25-re, akkor már 24-től előre fizessem be a Tb-t? Ne várjam meg az értesítőt? Ha befizetem, akkor a Nav azonnal látni fogja és biztosított leszek 25-én? Elvileg valami nyomtatványt kell kitölteni és bejelentkezni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!