Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, ha elegem van...

Fromhungary kérdése:

Mit csináljak, ha elegem van már a csóróságból?

Figyelt kérdés
máj. 11. 17:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
nemtom de ne kezdj bűnözni
máj. 11. 17:29
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
dolgozz
máj. 11. 17:46
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
dolgozz internetezés helyett
máj. 11. 17:56
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mit csináljak, ha elegem van már a csóróságból?"

Nyafogj a gyakorikerdesek.hu-n. Az sokat fog segíteni.

máj. 11. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Keress tobb penzt.
máj. 11. 19:43
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

2 reális lehetőséged van:

1. Dolgozol, hogy gazdagabb legyél. => Nem leszel csóró

2. Felkötöd magad => Meghalsz => Nem leszel csóró.

A bűnözést azért nem javaslom, mert ott brutálisan fogsz meghalni aminek semmi értelme.

máj. 11. 23:46
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbben azt szokták csinálni, hogy elmennek dolgozni, lehetőleg valami olyan helyre amelynél van perspektíva, akár hosszabb távon is. De ezt megelőzően nem árt tanulni valamit, illetve már dolgozóként is érdemes fejleszteni magadat, majd pár évente váltani, akár más munkahelyre, akár teljesen más pozícióba. Sokan a dolgozó évek alatt próbálnak tőkét szerezni saját vállalkozás beindítására, ez is jó kiút lehet a csóróságból.

Amúgy nem kell aggódnod, mert mindez persze jól hangzik, hogy majd szorgalommal, kemény munkával és szaktudással fogsz kitörni, de valójában a 99%-nak soha nem sikerül. A legtöbben egész életükben dolgozó csórók lesznek, tehát nem elég, hogy nincs pénzük ezért még meg is kell dolgozniuk. Ilyen a rendszer, ez így lett kitalálva. A feudalizmus hűbéri piramisa igazából ugyanúgy megmaradt, csak most más színben és néven létezik.

máj. 12. 06:01
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Csomó hiányszakma van. Kamionsofőr, villanyszerelő, hegesztő, ács, kórházi szakápoló, burkoló, villamosmérnök, aneszteziológus, sebész, légiforgalmi irányító. Válogass.
máj. 12. 08:08
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Munkával van lehetőség bevételt szerezni, tanulással, gyakorlással, alázattal pedig egyre jobban fizető munkahelyek érhetőek el.
máj. 12. 09:15
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz. Akár 2 helyen vagy menj ki külföldre dolgozni 3-4 szer annyiért mint magyarországon. Itthon minimálbértől kezdve 380-450ezer fizut kap jobb helyeken az ember mindenki aki nem részesül semmilyen adókedvezményben
máj. 13. 08:32
1 2

További kérdések:

Mit tegyen az ember olyankor, ha valahányszor elkezd egy munkát, a hetekkel vagy hónapokkal korábban beadott jelentkezései pont akkor kezdenek...

1–2 hónapja kezdtem el intenzíven jelentkezni állásokra, de az első 3 hétben abszolút szinte 0 visszajelzést kaptam. A legtöbb munkáltató/cég még elutasító levelet sem küldött, ami számomra új, mert 2019-ben legalább az elutasító levél még „bevett szokás”...

Tényleg le nyúlják a borra valót a Wolt futártól?

Töbször rendeltem már a Wolton keresztül. Wolt hogy aftam is borra valót. Tegnapi (2026.09.08.-án) napon ismét rendeltem a Wolton keresztül az Intersparból. Persze Online a Wolt.com-on keresztül, Online bank kártyával fizettem. És meglepő modón egy ismerős Wolt Futár...

Másodállással hogy találok főállást? 🤔

Megszunt a főállásom, jelenleg a másodállásom van csak. Kéne újra főállás, mert ez így nem elég. Viszont több helyen mondták már, hogy a másodállás miatt nem alkalmaznak. Mit lehet csinálni? A másodállást nem akarom feladni, abból viszont nem lesz főállás.

Mennyire gyakori, hogy a 6 vagy annál óránál kevesebb óraszámú munkanapot étlen-szomjan, wc nélkül kell lehúzni?

Én kb ilyenekkel találkoztam, hogy ha 6 órás a munkaidő, akkor nem lehet megállni, csak dolgozni-dolgozni-dolgozni. tegnap pl. olyan munkahelyen voltam, ahol rhdt messze a wc (így hanyagolni kell), de inni se lehet, se semmi. Meg se álltunk a munkában. Máshol, a...

Ha sok pénzt akarok keresni menjek tűzoltónak?

The median annual wage for firefighters in the United States is approximately $59,280, or about $25 to $28 per hour. Wage BreakdownLowest 10%: Earn less than $34,910 per year.Highest 10%: Earn more than $101,040 per year.Specialized Roles: Firefighter-paramedics make...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!