Mit vegyek olcsón és adjam el drágán?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kéne egy Zenelejátszót (mp3) ami elfér a zsebembe és van benne Bluetooth, rádió, és támogatja a flac formátumot is. Kb 20 ezer forinig. (Nem baj ba van jack csatlakozó)
Csak arra van pénzem hogy kokadon vegyek házat vagy valami másik kis faluban de messze Debrecentől ahol a munkahelyek vannak. Vagy a másik választás hogy debrecenben albérletet veszek ki de lesz munkahelyem viszont így soha nem lesz saját lakásom.
Jelenleg Samsung s4 mini van, de betört a kijelzője, ez már a 4. ugyanolyan típusu telóm. Nagy nehezen többhetes tépelődés után választottam ki mint leginkább megfelelőt. Most viszont főként amiatt váltanék, mert nyilvános wifiknél nem nyit meg már oldalakat, illetve...
Van már 2 lakásom,de most valahogy nem tudok tovább lépni.Fent vannak az árak és akárhogy matekozom nem és nem éri meg nekem még vásárolni.Az okosabbak ezt hogy oldájk meg?Adjatok néhány ötletet nekem pls.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!