Mennyire érdemes várni hitelkockázat-elemző állásra?
Korábban láttam, hogy van ez a hitelkockázat-elemző munkakör bankoknál elsődlegesen, ami úgy tűnt, hogy jó lehet; gondoltam, ha lenne ilyen állás, lehet, hogy jelentkeznék.
Viszont egy ideje nézem már az állásokat és nemigen találtam egyszer sem. Érdemes várni, hogy mikor hirdetnek ilyet, vagy inkább jobb jelentkezni más állásra, ami jó lehet? Milyen gyakran szoktak hitelkockázat-elemzőt keresni?
(Azt tudom, hogy milyen képesítés kell hozzá, erről nem kell írni)

válasza:

válasza:VÁRNI? Várni semmi esetre sem érdemes.
El kell helyezkedni valamilyen, a képesítésednek megfelelő állásban, egy banknál - gyakorlatot és kapcsolatokat szerezni ott, és aztán adódhat olyan, hogy egyszer csak lesz ott vagy másutt hitelkockázat elemző állás, amire alkalmasnak találhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
A cég amit néztem, a nemzeti cégtár oldalon mostanáig rendelkezett hatályos negatív információval amit visszavettek, most azt írják nincs. Nem hiszem, hogy komoly dolog lehetett, mert alúlra ki volt írva, hogy a lekérdezett cég jelenleg nem áll felszámolási,...
A céginformáció weboldalán 3 volt megjelölve az adott cégnél amit néztem.
Sziasztok, az említett junior pozícionál valaki tudja mi lenne a reális bérigény 6 hónapos gyakornoki szerződés után + előzőleg is egy másik banknál 1 éves gyakornoki tapasztalatom, de ez nem ezen a területen. SAS-t és SQL-t használunk Valaki tudja, hogy mi...
Hitelkockázatot befolyásoló események száma 4? Bt.
Az alábbi pozícióban Budapesten milyen bérviszonyok vannak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!