Nagyobb cégeknél mennyire gyakori, hogy időnként elküldenek 1-1 embert akár fontosabb pozíciókból is, költségcsökkentésre hivatkozva?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha a nadrágszíjat meg kell húzni, akkor akárkit elküldenek.
Akkor látszik,hogy mindenki csak egy szám egy excelben.
Nálunk simán rúgtak ki vezetőt is és összevontak két területet.

válasza:Nagy cégekre fokozottan igaz, hogy mindenki csak egy alkalmazott a sok közül.
KKV-nál más a helyzet. Ott inkább jellemző, hogy egy-két jó főnökre, mérnökre, tökös üzletkötőre épül az egész cég, ha ők nincsenek, akkor a raktárosok, adminisztátorok, szakmunkások nem mennek semmire.

válasza:3: Dehogynem. Lásd németországi Bosch 10000 munkahelyet szintet meg, hogy mindezt Indiában újranyissa.
Biztos lehetsz benne, hogy nem azért, mert Indiában jobb munkavállalók vannak, hanem költséget kell vágni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eladói végzettségem van. Gyárban inkább? Nincs érettségim. Ahol esetleg a próbaidő alatt se rúgnak ki a betegség miatt olyan könnyen. Tatabányán.
Ja és nem kell védettségi/oltás/teszt és ünnepnapokon nem dolgoznak
Ütemterv szerint mindenkinek napi pár órát (kora reggel v. éjjel v egész hétvégén) ügyelni kell, és ha jön a telefon, 5-15 percen belül telefonon v. számítógépen el kell kezdeni kezelni a problémát (jellemzően beszállítónál ülő hasonló szerencsétlen cseszegetése órákon...
Meguntam. Szerettem csinálni ezt a munkát, de úgy érzem már nem ad annyi pluszt hogy megérje. Már nem az a hely ami rég volt. Szeretném magamat másban és máshol is kiprobálni. Állás interjún pozitív vagy negatív ha ilyen sokáig dolgoztál egy helyen?
Simán havonta egyszer vagy van ahol már a pár hetente való fizetés a megszokott?
Jelenleg egy plázába szeretnék állandó teljes munkaidős állásra jelentkezni. Tudom, hogy ezek az üzletek szombaton és vasárnap is nyitva vannak. Szóval akkor is dolgoznom kellene, ezért érdekelne, hogy akkor hogyan vannak a szabadnapok? Hány napot kellene dolgozni, és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!