Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kell visszaosztani...

Mennyit kell visszaosztani egy-agy jó fizető munkahely megszerzésért?

Figyelt kérdés

jún. 3. 19:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
70%
Ismeretség nélkül vagy ismeretséggel? Nem mindegy!
jún. 3. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

Mi számít jónak?

Pl.: IT-ban elég magasak a bérek és ott semmit és nem is kell ismeretség hozzá.

Ismerősöm honvédségnél dolgozik és úgy került kabineti pozícióba, hogy volt egy ismerőse, aki látta, hogy jó és beajánlotta. Ott sem volt semmilyen visszaosztás.

... de hallottam, hogy például honvédelemnél sokszor kiadott támogatásoknál vannak visszaosztások.

jún. 3. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Nah mennyi legyen tesó?
jún. 3. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Gyurcsány alatt 10%, fidesz alatt 20%. Szerintem a tiszánál még nincs kialakult tarifa.
jún. 4. 03:44
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, hogy máshol mi a helyzet de nekem egy forintot sem kell visszaosztanom a fizetésemből. Havi 1,3 millió bruttó és nem kell sokat dolgoznom.
jún. 4. 06:48
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Hülye egy kérdés!

Ez ilyen direktben már a maffiakorszakban sem működött. Akkoriban is csak a kimondottan pártállami nagy állásokhoz nem juthatott egyszerű ember - de ott sem a meg nem érdemelt fizetését kellett visszaosztani, hanem a maffia elvárásait, rendeléseit teljesíteni., szolgálni, kiszolgálni, segget nyalni, kampányolni ...

Most éppen ezt SZÜNTETI MEG a Tisza kormány.

jún. 4. 08:07
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Nekem peldaul semmit se kellett, eleg volt a szaktudasom.
jún. 4. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Soha nem hallottam ilyenről. Igaz, sose kerestem több milliót eddig
jún. 4. 17:28
 9/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
81%

Vettem már fel jónéhány embert, illetve nyilván engem is vettek már fel. Soha nem kértem egyetlen felvettől sem semmit (azon kívül, hogy végezze az elvárások szerint a munkáját), és tőlem sem kértek soha semmit (ugyanazon kívül, hogy végezzem az elvárások szerint a munkámat). Ajánlatot sem kaptam soha, egyetlen interjúztatott potenciális beosztottól, és egyébként is instant red flag lett volna.

Persze megértem, ha vannak valakinek ilyen irányú frusztrációi, mert sehová sem veszik fel. Annak csak annyit tudok mondani, hogy azért adj egy esélyt, és vizsgáld meg azt az eshetőséget, vagy inkább vizsgáltasd meg egy független emberrel, hogy a hiba benned van. Sokáig hittem én is azt álláskeresés során, hogy az én tudásommal, kvalitásommal kizárt, hogy ne engem akarjon valaki. Mélyen magamba nézve meglett a hiba. És egy minden téren megfelelő állás is.

jún. 4. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Ilyet még nem hallottam hacsak nem politikusi pályára készülsz.
jún. 4. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Visszamennétek erre a helyre dolgozni, ha egyszer elküldtek/eljöttél?

Sziasztok! Dolgoztam 3 hónapot egy cégnél. A hatalmas stressz miatt gondolkoztam, hogy próbaidő alatt eljövök, de végül úgy döntöttem, hogy maradnék. A próbaidő lejáratának utolsó napján, 1,5 órával a munkaidő vége előtt hívott a főnököm, hogy nem szeretne...

Milyen szakmát tanuljak ha buta vagyok?

Tudom hogy azt mondhatok nem lehetek buta ha tudom de en tényleg egyszeru vagyok mint allat Milyen kétkezi szakmat ajanlanatok egy fiatal nem eszleny srácnak ha olyan nem kell sokat onalloan dönteni gondolkodni tahat beosztott

Ti a munkahelyen a 8 v 13 órából mennyit dolgoztok?

Nekem van hogy a 12ből max 6-ot van hogy 11-et.

Érdemes lenne karriert váltsak?

25f vagyok, 5 éve otthonról dolgozom szabadúszó illusztrátorként.Azért ezt a karriert választottam mert régen erős szociális szorongásom volt, nagyon nehezen ment volna személyes munka. Azóta javultak a dolgok, van saját lakhatásom de sajnos ai miatt nem olyan...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!