Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol kaphatok segítséget?

Hol kaphatok segítséget?

Figyelt kérdés

júl. 2. 10:32
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

5000 forintra lenne szükségem.

De nincs aki segítsen.

A fizetés még később érkezik.

júl. 2. 10:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nincs, aki segítsen? Tudom, most az jön, hogy nincsenek rokonaid, de ha dolgozol, nyilván vannak munkatársaid, főnököd, lakni is laksz valahol, vannak szomszédaid, volt osztálytársai is mindenkinek vannak. 5 e marhára nem egy összeg, ha egy ismerősöd sem ad, akkor tudják, hogy nem adod vissza, szóval egy idegen pláne nem fog. Add el valamid, adj plazmát, vállalj alkalmi munkát.
júl. 2. 10:55
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Segítséget sehol.

Keress valami alkalmi munkát a hétvégére, ahol még aznap kifizetnek

júl. 2. 10:57
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Munkáltatótól kérhetsz fizetési előleget, illetve ha rendszeres jövedelmed bankszámlára érkezik, akkor bank is ad folyószámla hitelt.
júl. 2. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Baráttól, barátnőtől lehet ekkora összeget KÖLCSÖNkérni, aki ismer, és tudja, hogy megbízható, nem tróger ember vagy, aki a megbeszélt iðőre visszaadja.
júl. 2. 11:50
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Folyószámlahitelt ne kezdd el, az nagy bukta, egy hitelspirál, és csak egy hamis, hazug értést ad, hogy van pénzed, miközben nincs. Azaz sokan eszement költekezésbe kezdenek úgy, hogy nincs pénzük, és nem engedhetnék meg maguknak.
júl. 2. 11:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Vérplazmaadás

Flakonok

Fizetéselőleg

Kajaosztások

júl. 2. 12:04
 8/15 A kérdező kommentje:

Barátok nem segítenek ilyenkor.

Semmilyen értékes dolgom nincs.

júl. 2. 12:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes barátaid vannak, én az alkoholista kollégának küldtem 5000-t a kovid alatt “kölcsön” (értsd, tudtam, hogy sose látom többet a pénzt), mert felhívott, hogy szarban van és nincs mit ennie (azóta szerencsére rendbe tette az életét, nagyrészt egy másik kollégának köszönhetően)
júl. 2. 12:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam több helyen, barátokat is kérdeztem de senki. Pedig csak fizetésig kellett volna.
júl. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Honnan kaphatok segítséget, ha a rokkantsági ellátás nem elég?

Havi 60ezer Ft rokkantsági ellátást kapok, nagyon kevés.

Bitsafe, kaphatok segítséget?

Még csak most regisztráltam. Van a továbbiaknál, ahol fotózni kell, oda csak a személyit kell lefotózni? Illetve onnan hogyan tudom felvenni majd a pénzt?

A következőben kérem a segítséget: Fundamenta hitelfelvétellel kapcsolatban (2 mFt) jelzálog a lakóházamra:a Fundamenta által kiküldött értékbecslő...

Az elmúlt 30 évben történt 2 ugyanezen szituáció rossz tapasztalatai miatt kérdezem. Köszönöm a segítséget.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!