Valaki dolgozik vagy ismer gls futárt debrecenben? Arra lennék kiváncsi, hogy lehet jól keresni a cégnél?

válasza:Szerintem országos szinten sok órával keresnek jól.
Hajnalban mennek és délután 3-4 mire végeznek.

válasza:Úgy, hogy halál közvetlen, normális, rugalmas vagy a címzettekkel és koordinátoroddal is. (Címzettekkel a jatt miatt.)
Ne csak azt nézd, hogy mennyi a végösszeg, hanem mit kell érte tenni. Vezetsz, pakolászol, de dinamikusan. Nem alumíniumot hegesztesz és nem váltott 12-zöl. Szerintem jó meló, bár én sose csinálnám (szubjektív okai vannak). Érdemleges jattal élhető - kivéve a mindenszaristáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Eger is szóba jöhet. De inkább Debrecen és környéke
Szeretnék adományozni, rengeteg ruhánk,konyhai eszközünk, kozmetikumunk és stb van, amit nem használunk és szeretnénk odaadni rászorulóknak. Szeretetszolgálathoz nem szívesen viszem, mert hallottam, hogy átnézik és kiszedik, amikre nekik szükségük van és a többit...
Kisebb koromban volt alkalmam kipróbálni magam, azóta nagyon szeretném újra csinálni, esetleges terveim is lennének ezzel kapcsolatban.
Debrecenben keresek olyan autószerelőt/szervizt aki/ami megbízható és jól dolgozik. Az eddigiekkel nincsenek túl jó tapasztalataim. Az sem baj ha nem túl drága.
A problémám nem egy nagy kaland lenne. Van egy 150-es 4t quadom,aminek hiába töröm magam az istenért sem tudom beállítani az alapjárati fordulatát. A motor nem rossz benne,hiszen van még bőven kompressziója de,amióta szét lett szedve a karbi,hogy kitakarítsam,azóta...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!