A jysk ben videken egy elado/ertekesitonek mennyi a netto bére? Milyen a belső rendszer? Jó ott dolgozni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Nekem kitörési lehetőség lett volna, de komoly üvöltözéseket és fenyegetéseket kaptam, amin nem tudtam túltenni magam. Ha elmegyek egy munkahelyre és egy előadásra, a munkahelyen egy szerencsétlen főnök van, szerencsétlen munkavállalókkal, az előadáson meg tele...
Csak azért kérdezem, mert ma találkoztam egy szimpatikus leányzóval és holnap is beszédbe szeretnék elegyedni vele:'D csak jó lenne elkerülni hogy 20x bemenjek fél kg csirkemellért mire megint összefutunk, szal segítsetek már légyszíves hogy ha most ma este 6kor...
Ti egyetértetek ezzel, hogy a bérek kezdenek "egyensúlyba" kerülni, hasonlóan, mint Nyugaton? Van aki elgondolkozott, hogy inkább másba kezd, mint az IT ?
Azt már az elmúlt években is mondták, hogy bár sok dolgot tanítanak, de az a mindennapi munkában nem lesz mindig elegendő. Meg lehet ebből valaha gazdagodnom, fogok tudni ebben karriert építeni?
Mi a 30%-t tesszük félre, de kicsit úgy érzem nagy lábon élünk és többet kéne.
Nézegettem már munkákat, de nem igazán tudtam rajta eligazodni rendesen. Gyorsétteremben nem szeretnék, azt tudom biztosra. Ide is kell önéletrajz? Kell állásinterjúra menni? Esetleg egyéni tapasztalatokat is szívesen fogadok, pl hova érdemes menni. Normális...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!