Valaki dolgozott már a Giggle-n keresztül? Ha igen, mik a tapasztalatok? Alkalmazáson (de gondolom az oldalon is) bemutatkozó videót kell feltölteni.

válasza:Ha nem kellene videót csinálni, akkor szerintem már regisztrálva lennék.
Azt hallottam, a munkáltatók azok értékelhetik a dolgozót. És ha van negatív értékelés, akkor nagyon nehéz munkát kapni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Banki alkalmázasok... Tapasztalatok is érdekelnek.
A mai napon rendeltem a sheinről és észre vettem, hogy a régi címemre rendeltem, át is írtam az újra, de az e-mailben amit kaptam, ugyanúgy a régit írja, viszont ha az alkalmazásba nézem meg ott már az új címem. Sikerült átírnom vagy sem? Mert sajnos így nem vagyok...
Bocsi, itt nem lesz ekezet... Legfokepp a biztonsagossagara lennek kivancsi, olvastam rola sokmindent, azt is, hogy scam, meg azt is hogy hasznalhato, legalis meg hasonlo. Nem tudom, mi igaz.. :/ A minoseggel tisztaban vagyok kb, nem ez a lenyeg. Valaki hasznalta mar...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!