Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozott már a Giggle-...

Valaki dolgozott már a Giggle-n keresztül? Ha igen, mik a tapasztalatok? Alkalmazáson (de gondolom az oldalon is) bemutatkozó videót kell feltölteni.

Figyelt kérdés
Tapasztalat, vélemények, mi volt jó, mi nem, minden érdekel

júl. 9. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem kellene videót csinálni, akkor szerintem már regisztrálva lennék.

Azt hallottam, a munkáltatók azok értékelhetik a dolgozót. És ha van negatív értékelés, akkor nagyon nehéz munkát kapni.

júl. 12. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyik se jo, de vmit csinalni kell es akad ott lehetoseg legalabb.
júl. 14. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Valakinek valami tapasztalat ezzel?

A mai napon rendeltem a sheinről és észre vettem, hogy a régi címemre rendeltem, át is írtam az újra, de az e-mailben amit kaptam, ugyanúgy a régit írja, viszont ha az alkalmazásba nézem meg ott már az új címem. Sikerült átírnom vagy sem? Mert sajnos így nem vagyok...

Geek vagy Wish alkalmazásokról vélemények, tapasztalatok?

Bocsi, itt nem lesz ekezet... Legfokepp a biztonsagossagara lennek kivancsi, olvastam rola sokmindent, azt is, hogy scam, meg azt is hogy hasznalhato, legalis meg hasonlo. Nem tudom, mi igaz.. :/ A minoseggel tisztaban vagyok kb, nem ez a lenyeg. Valaki hasznalta mar...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!