válasza:

válasza:Hátrány: bürokratikus, túlbonyolított, fölösleges időhúzással megtöltött munkaidő és kevés fizetés.
Előny: ha nem csinálsz nagy fa$ságot nyugdíjas állás.

válasza:

válasza:

válasza:Semmi. Lofszt nem kell csinálni egy versenyszférához képest.
Be vagy jelentve, táppénz, fizetett szabadság stb.
Ha vidéken fogtad ki ezt az állást, teljesen jó, de még egy pest megyei településen vagy kintebbi kerületben is megállja a helyét.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jelenlegi munkahelyemre való felvételkor számolták össze az éveimet, és akkor derült ki, hogy már több mint 30 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött időm van. Előtte 5 évig nem közalkalmazotti jogviszonyban dolgoztam az egészségügyben.
Lenne egy állami szervnél adminisztrációs munka, szeretném az önéletrajzomat kicsit kicsinosítani, mennyire ellenőrzik le ilyenkor, hogy biztos x-nél x-ideig voltam?
Mindegy hogy épp rendőrség tüzoltóság katonaság iskolák gyermekvédelem önkormányzat vízművek közművek vámügy, bármi, pl egy pénzugyi ugyintéző ugyanannyit kap bárhol közalkalmazottként?
Február 1től új munkahelyem lesz közalkalmazottként.Érettségim van 18 éves munkaviszonnyal.Jól tudom hogy kötelező ilyenkor alkalmazni a közalkalmazotti bértáblát?Nem kaphatok kevesebb fizetést ugye?
a KIT vagy mi szerint ugye 60 nap a felmondási idő, mint kormánytisztviselő-köztisztviselő, de ha el akarnak küldeni hamarabb jogukban áll? Ha kirúgnak akkor ragaszkodhatok a 2 hónaphoz, mert kell még a fizetés addig amig találok mást? Vagy megtehetik, hogy önkényesen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!