Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a Penny-ben dolgozni?

Milyen a Penny-ben dolgozni?

Figyelt kérdés
Állást keresek, elkeseredettségemben jelentkeztem a Pennybe, pedig sok rosszat hallottam róla. Végzettséget nem kérnek, elvileg mindenre betanítanak, ennyit tudok.
szept. 1. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
fizikailag megterhelő, pörgős
szept. 1. 22:30
 2/8 anonim válasza:
100%
Ahogy az egyes mondja, én is dolgoztam ott.
szept. 2. 05:08
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Mint külsős szemlélő szerintem szar. Nálunk iszonyatosan zsúfolt és mocskos az egész bolt. Az áru nincs kirakva a polcokra, raklapon felhalmozva a sorok között, ár sehol nincs szinte stb. Alig van dolgozó, akik vannak is egyszerre 8 féle dolgot kellene, hogy csináljanak. A Penny nem véletlenül (relatíve) olcsó... a dolgozón és a boltok állapotán spórolnak. Nagyon gáz hely szerintem.
szept. 2. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Rossz.
szept. 2. 12:31
 5/8 A kérdező kommentje:
És mi a rossz benne?
szept. 2. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevés embernek kell sok feladatot ellátnia, a fizetés sem sok, stresszes munkakörnyezet
szept. 2. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Penny, Lidl nagyon pörgős.

Ha kevés a vásárló a pénztáros is megy rögtön árut tölteni

szept. 2. 17:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Csodás
szept. 2. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

A Lidl-ban mennyi az órabér egy eladónak?

Vagy a Tescoban, Aldiban esetleg Pennyiben? Milyen órabérben dolgoznak nettóba? De akár bruttót is írhattok.. Megköszönném

Milyen áruösszekészítőként dolgozni a Pennyben?

Fizikailag megterhelő? Fizetéssel megvagytok elégedve?

Az itthoni Lidl, Aldi, Tesco, Penny, Auchan, Spar üzletekből hol a legjobb és legrosszabb dolgozni?

Munkakörülmények, elvégzett munka-fizetés arány, kollégák, dolgozói kedvezmény, stb figyelembe véve.

Milyen a Penny Marketben dolgozni? Van aki ott munkavállaló?

Úgy tudom a havi bruttó pénz 380.000 Ft körül van, amit kapnak. Erre milyen pótlékok, juttatások vannak? Nagyon pörgős a munka? A munkaközi szünetüket azért ki tudják venni? Kell túlórázni vagy szabadnapon bemenni? Várok mindenféle beszámolót.

Milyen a pennyben/aldiban/lidl-ben dolgozni?

erősen gondolkozom rajta hogy valami ilyesmi jellegű céghez menjek dolgozni, jók a bruttó fizetések, én pedig 25 év alatt vagyok még, úgyhogy egész jó lenne a fizum is. esetleg ha dolgozol/dolgoztál valamelyik üzletben tudnál mesélni róla? Árufeltöltő/pénztáros munkakört pályáznám.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!