Mennyire ellenőrzik a fekete minkát?

válasza:

válasza:

válasza:Attól függ milyen cég, mennyire van szem előtt.
Volt már olyan, hogy forgácsoló üzemben dolgoztam és jöttek a második.
Akik nem voltak bejelentve , azoknak szóltak menjenek ki a wcre és ott várakozzanak. Gondolhatod 10+ ember a wcn heringezik, az milyen érzés lehet. Amikor a navosokat behívták az irodába és elterelték a figyelmüket, akkor wcről kijöttek az emberek és elhagyták a gyár területét azonnal.
Navosok nem tudták megbüntetni a céget, mert hivatalos papírok megvoltak és egyezett a létszám is.
De nem éri meg a feketemunka mert nem fizetnek annyit és ugrik a bejelentésed és a nyugdíjad. Csak a főnököd jár jól, te nem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elvallalnád ha a fizu es a beosztás nagyon jó lenne?
Vállalkozást nem szeretne. Nincs piacképes végzetsége, dolgos ember. Megélni, de csak erre elég a pénz, dolgozni ezért. :(
6 évig voltam fuvarszervező az előző munkahelyemen, de még márciusban felmondtam, és azóta már máshol dolgozom. Jelenleg 2 hétig szabadságon vagyok, és megkeresett az előző főnököm, hogy egy hétig menjek vissza betanítani egy új munkást. 5x6 órát kellene dolgoznom, de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!