Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multis irodistaként merre...

Atis26 kérdése:

Multis irodistaként merre képezzem magam tovább?

Figyelt kérdés

Minden évtizedemben fejlesztettem magamon valamit, itt az ideje új készségnek. Multis irodista vagyok, nekem ez így jó, nem akarok vezető lenni, de akarok olyan készségeket, amik értékessé tesznek. Van informatikai végzettségem, de nem vagyok reálos beállítottságú. A jelenlegi munkahelyemen nem igazán van karrierút, fejlődési lehetőség. Érdekelni nem érdekel semmi :D

Mit tanulnátok vagy mit javasoltok?

- erőltessem magamra a programozást és kezdjek bele Pythonba, AI-ba?

- mélyüljek el valamelyik céges szoftverben, pl. Power BI, CRM admin?

- tanuljak nyelvet, mondjuk németet?

- egyéb ötletek, javaslatok? nálatok mi kellene most a leginkább?

szept. 2. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem vagy annyira reálos, de akarsz valami hasznosat, akkor javaslom a power BI-t. Bár ahhoz is kell azért egyfajta reálos beállítottság, de az olyan "kattintgatós", és így talán könnyebb.
szept. 2. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Mi a franc az az irodista? Mit csinálsz?
szept. 2. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvtanulás soha nem árt. A programozást ne erőltesd, mert ha nem vagy reálos, akkor csak kínlódás lesz az egész
szept. 2. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Könyvelés esetleg?

Nyelvet simán lehet szabadidőben is

szept. 2. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a CRM adminosok a leghasznosabbak. :) SF is nagyon megy. Ha ezeket jól ismered + van angol tudásod, nyert ügyed van.
szept. 3. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
72%
Mindent leírtál,csak azt nem,hogy mit csinálsz.
szept. 4. 23:51

További kérdések:

400 ezer ft-ot költök egy hónapban, de úgy érzem nem élek nagy lábon. Velem van a baj, hogy elúszik a pénz? Vagy tényleg ennyi az átlagos megélhetés?

Saját házban lakom egyedül, van egy autóm, ami nélkülözhetetlen a munkába járáshoz, persze az utiköltséget nem fizetik így, csak a bérletet fizetnék. (Tömegközlekedéssel viszont majdnem 2 óra lenne az út, autóval 35-40 perc) Szóval a benzinre már elmegy havi 90-100...

Miért megengedett és fogadott manapság a munkakeresői szívatása, idejének rablása?

Ez a csávó tökéletesen bemutatja mi a szituáció a munkapiacon.Elképesztő szivatások mennek végbe.Nincs egy állami intézmény ami beavatkozna és megálljt parancsolna ennek?

Anyagi szempontból mit választanál? dolgoznál így külföldön vagy inkább hazamennél?

Építőipari szakemberként nyugaton nettóban kb 1 milliót kapsz meg. Ha hazaköltözöl akkor ugyan azért a munkáért kb 400-500 ezret kapnál, ha vállalkozást indítasz akkor pedig ugyan úgy megtudsz keresni 1 milliót vagy többet is. Vallalkozás nem garantált hogy menni fog...

Mennyi a fizetésetek?

Tudom nem illik ilyet kérdezni de most megszegem.

Ti hinnétek e kettőt?! "Lidiben kapják meg 6-7k-t nettóban nulla tudással, míg az egyetemeken az ottani tanárokat nem becsülik meg." Egy ÉVEKIG...

Oszt' sokszor nincs munkaerő az ilyen Lidl/Penny féle áruházakban ekkora nagy nettó fizetesek mellett?! (Legalábbis itt mifelénk, az ország észak-keleti megyeszékhelyein.) Tanítóknak és tanároknak, akik ráadásul évekig tanultak, plusz szenvednek sokszor a...

Milyen lehetőségeim vannak, ha a cég nem akar se felmondási időt, sem végkielégítést fizetni?

Egy nagyobb cég egyik üzemében dolgozom, immár 25 éve. Ma bejelentették, hogy csütörtökig van munka, aztán agyő. "Elintézték" hogy a szomszéd cég üzemében dolgozhassunk(ami eddig is adott volt lehetőségként mellesleg, de nem véletlenül nem mentem át), vagy a nagyfőnök...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!