Ez nagy gáz? Nem "dobnak így a kukába"?
Figyelt kérdés
Éppen küldtem egy állásra a jelentkezésemet, csatoltam a motivációs levelet, de véletlen a csatolmány hozzáadása helyett rányomtam a küldésre, így csak a motivációs levelem ment el, de utána küldtem még egyet abban már az önéletrajz is benne volt. Ez nagy gáz így? :/2014. máj. 6. 15:37
1/3 anonim válasza:
Igen, oltári gáz. Én a helyedben soha sehova nem küldenék... Atya ég. Milyen élete lehet egy ilyen embernek, aki egy ilyen kis apróságon így kibukik? :) Kicsit mintha kényszerbeteg lennél :D
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kényszerbeteg, csak volt már olyan hogy a cég egy tajparaszt volt, és már ezen is kiakadtak hogy nem tudta elsőre az önéletrajzát sem elküldeni. :) Igaz, nem nálam, hanem ismerősömnél, de volt rá példa.
2014. máj. 6. 15:46
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg mínusz pontot jelent, de állás- és hr-esfüggő is.
Van pár cikk ahol hasonló bakikat gyűjtenek össze, abban az esetben még kellemetlenebb ha valaki hasonlóan figyelmetlenül elnyomkod valamit, az önéletrajzában viszont ott van a "pontosság", "részletekre figyelés' stb.
Én épp emiatt minden esetben, még ha anyámnak írok is utoljára írom oda a címet.
Állásjelentkezéskor valószínűleg nem is válaszlevelet írsz, hogy automatikusan ott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!