Érettségivel normális munka havi minimum 200-ért? Van ilyen?
Olyan munkára vágyok,ahol fontos az, amit csinálok,ahol gyorsan telik az idő és nem kell nézni,hogy mennyi idő van még hátra a napból.Na meg persze nem 100 ezer a fizetés.Lehetséges ez?
24/l
Ha Magyarorszagon kerestel 400.000-et babysitterkedessel ugyes vagy, ha nem, akkor az megint kb. kulfoldi minimalber...
Na meg te is tudod babysitterkedessel a munkak mennek-jonnek. Egy gyerek se marad orokke gyerek. Manapsag meg annyi babysitter van, hogy nem valami jol fizeto melo, szoval gratu, ha komolyan sikerult vele ennyit keresned, de gondolom nem eveken at csinaltad- mint mas ember mas normalis munkat- na meg nem heti 40 oraban dolgoztal.
Ha lenne ilyen munka akkor azt valószínűleg kihalásos alapon jutna be az ember
Meg ha ilyen könnyen menne hogy felteszek erről egy kérdést hogy van e ilyen állás akkor nem siránkozna senki se a kevés fizetése miatt!
Most mit vered a nyáladat a 400 ezerre, libuskám?
Nekünk annyi csak a benzinpénzünk havonta. Aprópénz ez, aranyom...
Ennyi szánalmas, rosszindulatú embert nem látott még a világ.Jól mondja mindenki, ennyit tudtok ti Magyarországon született magyarok,csak gonoszkodni és irigykedni.Nem értem egy kérdésre mért nem lehet normálisan válaszolni.
Nem terveztem kiírni, hogy mennyi a fizetésem, de mivel azt írtátok, hogy annyit érettségivel nem lehet keresni, ezért írtam meg, hogy lehet.
Heti 40 órában keresek 200-at és a következő 20 évre is lenne munkám,de nem akarom sokáig ezt csinálni.4 éve ez a munkám már.
Magyarorszagon szuletett magyarok LOL
Akkor kulfoldon dolgozol? Mert gondolom nincs a sok hulye magyar kozott olyan, aki a babysitternek heti kozel 50.000-et adna. Kulfoldon a 200.000 meg semmi, arra nem vernem magamat... Amugy meg anonim oldal, leirhatod, mennyit keresel erettsegivel es MILYEN munkaval, na meg HOL, es akkor azt mondjuk, hogy na, tenyleg ugyes vagy.
Annyit mondunk, hogy szallj le a Foldre. Hasznosat akarsz csinalni, teljen gyorsan az ido, 200.000 MINIMUM (!! xD) nettoert: tanulatlanul, szakkepzetlenul a semmire fel Magyarorszagon.
Tutira nem itt elsz...
Amugy valoszinuleg a kerdes stilusan akadtak ki ennyire a valaszolok. Kisse Foldtol elrugaszkodott, na meg arogans "Na meg persze nem 100 ezer a fizetés" mondatod. Tudod, a "ti irigy Magyarorszagon szuletett magyarok" (hu de diszkriminativ valaki, aztan meg legyen az ember tolerans, foleg a mostani szavazasok utan) na szoval ezek a magyarok orulnek, ha erettsegivel a na persze 100.000-es fizetest megkapjak, es nem nyivakolnak, ha lassan telik az ido, es nem valtjak meg a munkakukkal a vilagot, hanem mondjuk 12 oraban ket muszakban muanyag palackokat ellenoriznek.
Szoval na. Kislany, ha valami hasznosat akarsz csinalni akkor tanulj. Mondjuk Magyarorszagon meg egy mentotiszt se keres "minimum 200.000-et" pedig azert jocskan eleteket mentenek...
Nagyon el vagy tevedve. Szivesen elvinnelek egyszer egy kis magyar videki varosba...
Kedves 18. válaszoló.
Itt dolgozok Magyarországon,de Ukrajnából jöttem.Hidd el, nem nekem kell vidéki kisvárost mutatni.Az előző munkahelyemen kerestem 400-at,ugyanígy gyerekekre vigyáztam,itt Magyarországon,csak ők külföldiek voltak.Beszélek angolul,mert megtanultam. Egyetemet nem végeztem,mert Ukrajnában sokba kerül és a végén semmit nem érsz vele. Nem akartam ,hogy a családom pénze erre menjen el. Pedig ötösön kívül más jegy nem szerepelt az érettségi bizonyítványomban.Inkább eljöttünk a családommal ide szerencsét próbálni.Remélem elég részletesen leírtam mindent.
Ja, és nem arrogánsan írtam a nem 100 ft-ot szeretnék keresni mondatomat,egyszerűen az szerintem kevés mindenkinek,nem csak nekem,meg annyiért nem érné meg külföldön élnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!