Hogy lehet pénzt keresni munka nélkül?
31/55 A kérdező kommentje:
miért lennék senki? mit kell felháborodni?:D csak nem szeretnék dolgozni mert nem azért születik az ember hanem hogy élvezze az életet. amúgy te homár: a magyarok irigykednek a másikra akinek több van, jobban él. a celebeket is ezért utálják, de ők megcsinálták na? ott van Győzike tessék milliomos lehet irigykedni. te meg lesed a műsorát a fekete-fehér tvn 1 lakókocsiba. ha így élnék mint te én is irigykednék másra.
Igen ez a másik... egyáltalán nem úgy élek ahogy leírtad. Dolgozom, és normális életet élek a családommal, van rendesen pénzem, barátaim, és nem vagyok ilyen frusztrált mint Te. Mondom, kb. egy szinten vagy azokkal a csövikkel akik milliárdosra itták magukat :) Szállj le a Földre. Munkából, vagy bűnözésből tudsz megélni. Vagy hülyét csinálsz magadból mint az általad említett emberek. Míg az első garancia a pénzszerzésre, az utolsó kettő nem. Mellesleg sokat kell még tanulnod ifjú padavan... először mondjuk érettségizz le :-)
2014. máj. 12. 21:16
Jó én ki X-elem ezt a kérdést a listámból mert a kérdező elsorvasztja az agyam a határtalan ostobaságával...
2014. máj. 12. 21:17
Jaj imádom ezt a bugyuta áltudományos megállapítást, akit utálunk,arra irigyek vagyunk :DDDDD Hjajj de szeretnék Adolf Hitler vagy Jozef Sztálin lenni! :D
2014. máj. 12. 23:18
e meg lesed a műsorát a fekete-fehér tvn 1 lakókocsiba. ha így élnék mint te én is irigykednék másra.
Túl sok amerikai filmet néztél. Mégis ki a franc él lakókocsiba? Fekete fehér tv-je meg öreganyámnak sem volt már vagy 30 éve.
2014. máj. 12. 23:21
36/55 A kérdező kommentje:
hitler meg sztálin szerencsére már alulról szagolja az ibolyát. egyik hülyébb volt mint a másik. ebből is látszik hogy olyan elmeháborodott vagy mint ők :)
Na kérdező,totálisan két vállra fektettél az érveiddel, de komolyan...
Pont olyan ostoba vagy mint ők, menj csak ki, nem fog feltűnni az ottaniaknak hogy külföldi vagy.
Ha meg azt képzeled (bocsánat, kéBzeled!!!!) hogy munka nélkül bármire is viheted ott, akkor nagyon háttal ülsz a lovon.
2014. máj. 13. 01:23
38/55 A kérdező kommentje:
a lakókocsit csak képletesen értettem, mivel érzékeltetni akartam a mondanivalómat. nem mintha itt nem élnének lakókocsiban... az csak amerikában fordulhat elő? vagyis ahogy te mondtad amerikai filmekben? nálad is nagy a sötétség mint az előtted szóló kollégánál.= te meg ne pampogj itt majd én megoldom.
Hagyjátok már ezt a szerencsétlent :D Komolyan aki Győzikéhez viszonyítja a sikert meg a boldogulást, azzal nem kell leállni vitázni. Ebből is látszik kérdező, hogy annyi eszed van mint egy marék szárított lepkének.
Büdös a munka? Talán tanulni kéne meg képezni magad (ha már pénz is van rá) és akkor nem kell rabszolga módjára 12 órát gürizni egy gyárban. Ez fel se merült abban a csöppnyi agyadban gondolom.
Ja Amerika mi? Be se engednek te nagyon hülye. Aztán angolul tudsz-e? Vagy majd az amcsi megtanul a kedvedért magyarul? És mihez értesz? Semmihez. Minden világos :D
2014. máj. 13. 10:31
40/55 A kérdező kommentje:
nem engednek be? te hol élsz jó ember? amerika a világ legliberálisabb országa, de ne zavarjon... angolul kiválóan beszélek, emellett németül és szlovákul is alapfokon. szóval te nekem itt ne oszd az észt, hogy ki vagyok kicsi rigó.
Kapcsolódó kérdések: