Miért nem alkalmaznak Cigányt a cégek nagy általánossága gépkocsivezetőnek? Sosem voltam büntetve, tiszta az erkölcsim, a létező minden engedéllyel rendelkezem, idős sem vagyok (37) csak a bőröm színe más egy kicsit.
Figyelt kérdés
Hónapok óta járok a interjúról-interjúra,és mindég azt a választ kapom ,hogy sajnálom betelt,de érdekes mód a telefonon beszélgetésekor még nem telt be,menjek nyugodtan és felvesznek,sajna még a saját országomba is ,egy itt idegen ROMÁN,aki trehány ,piszkos volt és egy 3×3 bobéban volt a logisztikai központja is a szemembe mondta azért nem vesz fel mert cigány vagyok.Ezért nekem senki ne mondja hogy a cigány nem akar dolgozni,csak az a helyzet ,hogy mindenki csak szemétszedésre ,kubik munkára szeretné alkalmazni.2014. máj. 16. 09:31
21/29 A kérdező kommentje:
Látom mindenkit kiakaszt ez a "cég felfutatás"elmagyarázom a gyengébbek kedvéért:Dolgoztam egy szórólap terjesztéssel foglakozó cégnél,legyen a neve Szuperinfó. Ahol én élek, abban a régióban nyomott,nem ismert heti lap volt, a konkurencia nem engedte érvényesülni.Az ott terjesztést vállaló emberek,betettek ott ahol csak lehetett ennek a lapnak.Mivel ez az újság heti lap volt és csak önállóan lehetett lehetett terjeszteni és más lappal nem ,így esély nem volt arra ,hogy valaki egy darab lappal rohangáljon ,hisz az nem érte meg a terjesztőnek ez által ha logikusan gondolkodsz nyilván senki nem terjeszti ki.És ekkor kitaláltam eg olyan módszert ,amitől megbecsült és értékes ember lettem a cégnél,de ezt a módszert nem árulom el,mert úgy is az a következő reakció "persze ,biztos egy majd cigó ötöl ki valamit" Az után Észak Pest Megyei Szuperinfó lett a legkeresettebb hetilap a régiómba ,ami 21 települést jelentett És igen ezt el ismerték.Jöttök itt az idétlen szöveggel: most meg nem találsz munkát? igen nem találok ,mert e gyökér rendszer 70 ezerért szeretné ,hogy elmenj lakhelyedtől 30 km-re ,ami nem gond csak költséges,és a felelőség nem 70 rongy ,amikor családokat tehetsz tönkre ha mondjuk a irányítód túl hajszol és el alszol lelkeden szárad.
2014. jún. 2. 09:34
22/29 anonim válasza:
Ekkora zseni vagy, hogy nem árulod el a hatalmas trükköt (mi volt, hogy ugyan az a futár vitte ki mint a Tesco újságot?), akkor miért mentél el attól a cégtől, ahol így megbecsültek. Miért nem mész egy másik újságos céghez, ilyen referenciával nem lenne nehéz...
Ja, tudom, bocs, cigány vagy és ezért utál a világ...
23/29 anonim válasza:
mert leszívná az üzemanyagot a tankból
24/29 A kérdező kommentje:
Kicsit túlzol amikor zseninek nevezel,csak értek hozzá.Referencia tudod a terjesztő cégek között is úgy van ,mint amikor kimész külföldre melózni ott is a honfitársad fog behúzni.Na,így van ez ebbe a szakmába is van 3-4 terjesztéssel foglalkozó cég,és ha te már dolgoztál valamelyiknél az biztos ,hogy a másikhoz nem mehetsz,ja esetleg utcáról-utcára terjeszteni 80fillér/db-os áron.De te az a fajta lehetsz aki elszaladna a második 1km-es utcánál a szóró anyagot meg az első kukába dobná.A cég megszűnt és beolvadt a konkurenciába nagyokos,szeretnéd tudni a trükköt mi? nem árulom el,mert magyar vagy,viszont ha Kínai lennél megosztanám veled.Te ,Vona bérenc :)
2014. jún. 3. 08:22
26/29 anonim válasza:
Ha valakinek ellenérzései vannak a cigánysággal kapcsolatban, az nem "Vona bérenc", hanem tapasztalt már egy-két dolgot és reálisan látja a helyzetet...
28/29 A kérdező kommentje:
Azóta találtam munkát,egy CIGÁNY vezetőségű cégnél és nagyon megbecsülnek.Két éve ott vagyok,és semmit nem loptam el:)de a fehér sofőrök annál inkább.Ezért elég sűrűn repülnek:):) a szemét tolvaj filléres Pálék:) WC papírt lopnak ember!! Idióták.Szerintem,ti már nagyobb lopósok vagytok mint az én rasszom:)
2017. márc. 30. 12:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!