Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerdán megyek állásinterjúra,...

Szerdán megyek állásinterjúra,3 év multis tapasztalattal, angol felső-, német és norvég középfokkal mennyi lehet a fizetési igényem?

Figyelt kérdés
Diplomám nincs de van 3 év releváns munkatapasztalatom, meg a ritkának számító norvég nyelvtudásom. Nem tudom melyik nyelvet kell majd használnom a munkához mert csak annyit írtak hogy több európai nyelvtudás előny.

2016. jún. 19. 11:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
8. köszi, bár azzal megszívhatja az ember ha elmondja most éppen mennyit keres, szóval ezt kihagyom és egy magasabb összeget mondok.
2016. jún. 19. 12:22
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Valóban nem felesleges, az SCC-k korában borzasztóan felértékelődtek a kis nyelvek (kizárólag akkor persze, ha mellette stabil angol is van), de mostanában a skandináv nyelvek, a holland, és a szláv nyelvek is nagyon keresettek (ugye egy scc egy lokalizációból lát el tucatnyi országot, a probléma az, hogy szerbül beszélő embert nem nehéz találni szerbiában, hollandul beszélőt hollandiában, csak éppen az SCC Budapesten van, ahova már nehéz hollandul vagy szerbül beszélő munkavállalókat találni).

Elég sokat cikkeznek is erről mostanában, szóval nem olyan nagy titok, csak az előző hozzászóló ahelyett, hogy tájékozódna csak bekiabálja a saját szűklátókörűségét ;)

2016. jún. 19. 12:25
 13/21 A kérdező kommentje:

12-es igen, ezt én is így látom. Mellesleg sok a norvég szöveg a hivatalos dokumentumokon. Eleinte mindig odahívtam valakit hogy fordítsa már le, de aztán elkezdtem egy norvég tanfolyamot és 1 év alatt felhoztam magam középszintre, most már én magam is értem ezeket a dolgokat. Mellesleg munka közben is sokat lehet tanulni ha az ember rászánja magát és angol helyett más nyelven kezd el levelezni és telefonálni.

És én is úgy látom, hogy nagyon keresett a holland, meg bármilyen más Magyarországon ritkán beszélt nyelv. Egy barátnőmet 1 hét alatt felvették valahova, mert tudott hollandul.

2016. jún. 19. 12:31
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
bocs az scc az természetesen ssc :)
2016. jún. 19. 12:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy te ritkának és fontosnak tartod a norvég nyelvtudásod, de igazából teljesen felesleges"

Ezt majd a munkáltató dönti el, nem a gyékás megmondóemberek.

Tapasztalataim szerint:

- angol + skandináv nyelvvel, orosszal, hollanddal, környező országok nyelveivel könnyen el lehet helyezkedni

- folyékony (értsd: tárgyalóképes) angol és német után hollandul, norvégul gyerekjáték megtanulni; a svédet nem ismerem, a dánnak nagyon nehéz a kiejtése

Ha most 220k nettót kapsz, kérj be nettó 250k-280k között (bruttósítsd fel persze), ez alatt minek váltanál?

2016. jún. 19. 13:14
 16/21 anonim ***** válasza:
26%

" én napi min. 5 emailt küldök el norvégul"

Ha egy olyan multihoz mész aminek semmi köze a norvégokhoz akkor teljesen felesleges, a Holdra is küldhetnél emailt ennyi erővel.

2016. jún. 19. 13:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy olyan multihoz mész aminek semmi köze a norvégokhoz akkor teljesen felesleges, a Holdra is küldhetnél emailt ennyi erővel."

Igen, de ha van egy olyan skillem, amivel kevesen rendelkeznek, akkor

a) megpróbálom ezt minél jobban kihasználni, profitálni belőle, így olyan multihoz megyek, ahol szükség van rá

b) teszek az egészre, és beállok abba a sorba, ahol tízmillió másikkal kell versenyeznem

Te melyiket választanád? (mondjuk az egyértelmű, hogy okos ember melyiket választaná, meg az is, hogy te nem vagy okos ember... még sincs kérdésem :))

2016. jún. 19. 13:19
 18/21 A kérdező kommentje:
Nagyon böszme Feri, köszi a választ, én is kb egy ilyen összegre gondoltam.
2016. jún. 19. 13:44
 19/21 A kérdező kommentje:

"Ha egy olyan multihoz mész aminek semmi köze a norvégokhoz akkor teljesen felesleges, a Holdra is küldhetnél emailt ennyi erővel." Hát ezen besírtam, de komolyan. Úgyis fogják nézni hogy milyen nyelveken tudok, ha meg nem kell oda pont, akkor próbálkozom máshol.

17-es, na mindent elmondtál amit én is gondoltam :)

2016. jún. 19. 13:46
 20/21 anonim ***** válasza:
16%

Itt a fő kérdés nem az, hogy tudsz-e norvégül, hanem az, hogy a munkához kell-e.

Ha kell akkor br. 400-500e sima ügy kérés nélkül. Ha nem kell akkor pedig a 300 is necces.

2016. jún. 19. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!