Mennyit keresel? Elégedett vagy vele?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 18:22
1/14 anonim válasza:
Havi 1800 fontot abbol 400 font az accomodation szoval igen,az vagyok!:)
2/14 anonim válasza:
A főnökömmel ketten kb. 5 millát keresünk havonta, és 97/3 arányban "osztozunk". Nem vagyok elégedett, 60/40 jobb lenne.
4/14 anonim válasza:
Nem, mert nem keresek semmit.
16/F
5/14 anonim válasza:
1-es:az semmit nem ér odakkint,ott csóró vagy ennyiből...ugye tudod te is ?!
Nos én keresek 200-at,asszony 200-at +családi 43.Ez elég is. Saját tehermentes új ház,semmi autóhitel meg egyebek.
6/14 anonim válasza:
Odakint nem ér sokat, viszont hogyha hazajön pár hónap múlva, itthon már fog érni valamit...
73000-et keresek. Nem vagyok vele elégedett, de a képességeimet tekintve ez jó fizetésnek számít.
7/14 anonim válasza:
90-105e között nettóban. Nagyon nem vagyok vele elégedett.
8/14 anonim válasza:
140 ezret. Nem vagyok vele elégedett, de egyenlőre elvagyok ennyiből, még szüleimmel élek, se gyerekem, se barátnőm. Jobban tudok spórolni, autóra már összespóroltam a pénzemet. A munkahelyemen előreléptetés közelben vagyok, szeptembertől beiskoláznak esti tagozatra és abba a hónapba vesz át engem a cég a külsős cégtől, így valamivel többet fok majd keresni. A külföldi munkát nem tehetem meg mert édesapám elég sok műtéten esett át és rendszeresen orvoshoz kell járnia, amit csak autóval tudunk megoldani és csak én tudom elvinni, meg persze ha bármi baj van jó ha közelben vagyok.
9/14 anonim válasza:
Havi 600ezer forint. Elégedett vagyok vele.
10/14 anonim válasza:
Ja bocsi elfelejtettem irni,hogy ketten mar megkeresunk 3800at, es kepzeld mivel ingyen kapok kajat,kavet, stb. Ezert nagyon is jo ez a penz,hisz csak arra koltok ami nekem kell!:) pl cigi. Megvagyok elegedve,mert nem ugy elek,mint otthon ahol havi 80 ezerbol 60 ezer volt a lakas a tobbibol meg elj meg egy honapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!