Óvónő vagyok, nekünk ált-ban 5-ig megérkezik a fizetés. Most elseje péntekre esik. Szerintetek utalják a pénzt elsejéig?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 15:11
1/18 A kérdező kommentje:
Ebben a hónapban 2-an mar megerkezett, mert 5. vasarnapra esett
2016. jún. 26. 15:16
2/18 anonim válasza:
Biztos, hogy utalják 30-án, már csak hogy a vezetőség is megkapja, illetve ilyenkor a bérszámfejtés is gyorsabban műxik a kincstárban. 😉
3/18 anonim válasza:
A köztisztviselők napjáról, július 1., meg ne is beszéljünk ☺ hosszú hétvége előtt rendezik ☺
4/18 A kérdező kommentje:
Akkor ez tuti? :)
2016. jún. 26. 15:49
6/18 anonim válasza:
Szerintem meg nem logikus. Mi (oktatás) 4.-ig szoktuk kapni, az azt jelenti, hogy, ha pl. 3.-a vasárnapra esik, (mint pl. most is) akkor csak hétfőn (4.-én) kapjuk. Az 5.-e meg, ugye, kedd. Miért kapnátok ezen a hétvégén (?)
7/18 anonim válasza:
Úgy logikus, hogy a Kincstárban számfejtenek s ők holnap nem dolgoznak, ő napjuk lesz, ergo előbb elvégzik, mert ha hétfőn tennék,már 5-e lenne, mire jóváíródik, ami már egy kicsit távoli időpont.
10/18 anonim válasza:
Fél 3 múlt, és nincs a számlán - így hát nem is lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!