Media Markt Budaörs mennyi a nettó fizetés?
Figyelt kérdés
Behívtak interjúra. Ők kerestek meg a profession.hu-n keresztül, hogy érdekelne e szaktanácsadói állás. Munkahely váltás miatt keresek állást, van összeg ami alatt nem váltok.2016. jún. 26. 20:14
1/3 anonim válasza:
A nettóról fogalmunk sem lehet, mert személyenként eltérő, téged maximum a bruttó érdekelhet.
2/3 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen szaktanácsadóknak fingjuk nincs semmihez. Ha kérdezek valamit, akkor a gyerek megpróbálja leolvasni a termék papírjáról a kérdezett dolgot, mintha én nem tudnék olvasni, vagy nem tudom, aztán miután rájön, hogy ott nincs válasz, elkezd hebegni-habogni, aztán eltűnik. Én ebből arra következtetek, hogy nem szeretnek sokat fizetni, ezért a valóban hozzáértő szakértők helyett unatkozó egyetemistákat meg csinos lánykákat vesznek fel az ilyen pozíciókba. De azt is hallottam, hogy jutalékos rendszer van, ha sikerül valakire rásózni valamit, akkor nő a fizetés, amúgy meg minimálbér. De az interjún majd elmondják, ha odajutsz.
3/3 anonim válasza:
2017. Budapest. Bruttó 161 ezer forint. Ha ügyes vagy arra jön némi jutalék. Éhen halálsra pont jó. Megállás nincs. Munka van bőven. Ja , egy órás szünet jár két részletben. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!