Állásajánlat hogyan működik?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok ezért nincs tapasztalatom a témában. Több helyre is beadtam a jelentkezésemet, állásinterjúkon is voltam és a napokban fognak visszajelezni hogy felvettek-e. Azt szeretném kérdezni hogy a (pozitív) visszajelzés alkalmával várhatóan miről fognak beszélni? Mennyi lesz a fizetésem és hogy mikor tudnék kezdeni? Illetve lehetséges hogy ne azonnal mondjak igent, hanem azt mondjam hogy még várok több visszajelzést, utána szeretnék dönteni? Azonnali válasz hiányában nem fogják azt mondani, hogy akkor mégsem én kellek? Köszönöm a segítséget :)2016. júl. 4. 07:30
1/3 anonim válasza:
Ezeket a dolgokat az interjún kellett volna megbeszélni. De legkésőbb ha felvesznek, és behívnak beszéld meg velük. Azért nem mindegy a fizu. :) Általában nem szeretik, ha húzod az időt a válasszal, főleg ha pályakezdő vagy, egy jól hangzó ajánlatot nem érdemes kockáztatni.
2/3 anonim válasza:
Ha nem fogadod el azonnal, akkor igen, valószínűleg nem te leszel az alkalmazottjuk.
3/3 anonim válasza:
Nekem még sosem kellett azonnal váöaszolnom. Volt, hogy felhívtak, hogy engem választottak, hogy ezzel is felgyorsitsák a dolgot, de utána mindgi küldtek emailt, sőt leginkabb emailt küldtek csak. Abban van egy szerződéstervezet, kezdési dátummal és fizuval, illetve a mailben benne van az is, hogy meddig érvényes az ajánlat. Pár munkanapot szoktak hagyni, hogy végiggdondold, ennyiért elvállalod e, tetszik e, amit kínalnak. Azt persze ne tedd hozzá telefonban, hogy más ajánlatok miatt várnál, hanem csak köszönd meg, és kßerdezd meg, meddig kell váöaszt adnod. Ha meg sürget az idő, akkor azt javaslom, mondj igent, nehogy két szék között a padló legyen, aztán ha 2 nappal később egy szimpatikusabb helyre is felvesznek, akkor lemondod az elsőt. Nem egy fair dolog, de őszintén szólva kit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!