Szeretnék felköltözni Budapestre és dolgozni, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, gimnáziumi végzettséggel, egyetemre jártam, de a műszaki irányzatot nem éreztem magaménak. Nyilvánvalóan, mint a legtöbben én is szeretnék jól fizető munkát találni, amit jelenleg úgy gondolom a banki szféra képes nyújtani. Szerintetek mibe kellene fognom? Gyorsan tanulok, jó csapatjátékos vagyok és olyan munkahelyet szeretnék, ahol képzésekkel feljebb lehet jutni! Előre is köszönöm a válaszokat!2016. júl. 4. 13:45
1/2 anonim válasza:
Beiratkozol valamelyik egyetemre pénzügy, számvitel szakra. Elvégzed, majd elmész gyakornoknak egy bankba. (az utolsó éveidben már szívesen látnak suli mellett is.
A gyakornoki bér a legtöbb helyen minimálbér (+10-15%).
Ha van végzettséged, és felvesznek valahová akkor elindul a karriered. Kezdő bérek olyan 200-250K bruttó.
2/2 anonim válasza:
Sima érettségivel te nem igazán fogsz bankba menni, maximum takarítani meg portásnak.
Még ha egy sima ügyintézőt keresnének, akkor is lenne több jelentkező, akinek minimum egy szakirányú OKJ-je van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!