Legális foglalkozás a szakdolgozatíró? Hirdethetem magam közvetlenül? Ha ezt akarom csinálni, ez bejelentett munka lehet? (Nem vicc kérdés, esküszöm. )
Viszont ismertem ilyen embert, aki csinált ilyet és ez inspirált. De én ezt etikátlannak tartom, ezért a legalitását is kétségbe vonom. Nem is hiszem, hogy képes lennék rá. Csak írhatnékom volt így este gyakorin. :D
Egy unatkozó, hülyeségeken gondolkodó diák

válasza:

válasza:

válasza:Mindegy, én IP cím alapján tettem egy feljelentést a NAV-nál a kérdezőről. Biztos, ami biztos!
Átvizsgálják a gépét, maximum nem találnak rajta semmit, de ő is írta, hogy megkell tisztítani a szakdolgozat írást a csalóktól. Legyen így!

válasza:

válasza:Hát hogyne, mert tudod mi az IP címe. És ugyanaz az IP címe másnak nem is lehet, mi?
A rendőrség meg majd ugrik és lefoglalja bárki gépét csak úgy mert te azt kéred.
Kapcsolódó kérdések:
A kérdés szerintem másnál is felmerült. Be nem jelentett munkát érdemes megemlíteni az önéletrajban? Sok helyen azt írják, hogy csak a tapasztalat számít és nem az, hogy bejelentett volt-e, ennek a formájáról csak az interjún tegyek említést. Viszont ez nem "rossz...
Németországban hogyan lehet ellenőrizni, hogy a munkaadóm bejelentett-e? Adóhivataltól meg lehet kérdezni? Vagy kitől kell?
Sztem fiatal vagyok heti szerződés , kicsit elindulnak az életben.
Olvastam már utána, de nem igazán világosak ès egyèrtelműek a válaszok. Köszönöm szèpen előre is, ha valaki tud érdemi választ adni!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!