Facebook-on lévő különböző vicc, meme oldalak miből szereznek bevételt?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen megdöbbentő, hogy mennyire túltolják az önpromót a cégek. Még a hírhedt, kizsákmányoló, legembertelenebb multik álláshirdetéseiben is ott vannak ezek a szövegek, hogy "előrelépési lehetőség" "kulturált környezet" "jó munkaközösség" Hát én már jó pár helyen...
Elvégzel egy iskolát aztán kapsz egy papírt majd elmész melózni ezredik biorobotnak. Aztán kiderül hogy ha nem pár százezres vicc összegeket akarsz keresni és sikeres akarsz lenni ahhoz életrevalónak kell lenni, üzleti érzék kell, kapcsolatokat kell építeni, ki kell...
Egy okos ember mondta régen hogy lopni csak nagyban érdemes. 5 milliót eltenni hülyeség, 5 milliárdot már érdemes. Zsebpénzért minek kockáztatni?
Ha egy munkahely diplomához kötött irodai munkakörre keres embert (diploma + tapasztalat + referencia + angol) és mindezt Pesten -és mindet br 160-as bér mellett-ez íyg együtt egy vicc? Mert én nevetni nem tudok rajta. És nyugi: találni fog embert. Majd érkezik...
Egyetem alatt nyaranta megírtam 4-5 szakdolgozatot, ezzel megkerestem 250-300 ezret, de ehhez ismerősök ajánlásával, emberek megkeresésével szereztem mindig klienseket. Ezt egyetem után folytathatom hirdetés útján?
Komolyan lehet venni az ilyen céget?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!