AAM átalányadós másodállású asztalos E.V. tevékenységi kör?
Üdv!
AAM átalányadózó másodállású asztalos egyéni vállalkozásomat most indítanám, de felmerültek kérdések, amiket két könyvelő sem tudott maradéktalanul (számomra kielégítően és megnyugtatóan) megválaszolni.
Mivel másodállású leszek, egyelőre nem lesz telephelyem/műhelyem, kizárólag helyszíni szereléseim lesznek.
Milyen ÖVTJ kódot tudok felvenni?
A 433301 vagy 433205-re gondoltam, de azokhoz meg kell(?) KNYR regisztráció és felelősségbiztosítás.
Gondoltam még a 952401-re is, de abba meg nem tudom, mennyire illeszthető bele egy konyhaszekrény vagy beépített szekrény.
Mások milyen tevékenységi kört választanak, hogy ne kelljen se biztosítás, se KNYR, valamint telephelyet/műhelyt se kelljen bérelni?
Egyáltalán létezik ilyen legális út?
Természetesen csak a legelején igyekszem kibújni a lehető legtöbb dolog alól, de persze csak amennyire a szabályok és kiskapuk engedik.
Köszönöm, ha segítesz!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!