Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kávégép kihelyezésénél, egy...

Kávégép kihelyezésénél, egy közintézménynél mire kell figyelni mik azok az apró dolgok amik lényegesek? Az Összes apró lényeges rész érdekelne

Figyelt kérdés

máj. 6. 09:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy keretszerzödest köttök, amiben benne van a gép ära, hogy mennyi és milyen kävet ärultok, a szerviz es a patronok dija...
máj. 6. 15:46
 2/17 anonim ***** válasza:
45%
Remek, akkor olvasd el a szerződést amit alá tervezel írni részletesen.
máj. 6. 17:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Be legyen kötve a NAV-hoz!
máj. 6. 19:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Közintézménynél kérdezd meg a főnöködet.
máj. 6. 23:14
 5/17 A kérdező kommentje:
2-es Köszönöm a vàlaszt de pont azért kèrdeztem, hogy mi legyenek a kritikus pontok pozitív ès negatív irányba is
máj. 7. 02:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Hat a cég akitől rendeled majd eléd fogja rakni a szerződést, amit te átolvashatsz. Ha jogi segítséget szeretnél ahhoz a céged jogásza tud adni segítséget.
máj. 7. 16:40
 7/17 anonim ***** válasza:
44%

Csak a lényeget felejtetted el közölni, bérelni akarod a gépet, vagy a nem létező gépe(i)det kihelyezni?

😆

máj. 8. 22:14
 8/17 A kérdező kommentje:
7-eske nyugodj meg vettem gépeket!!!
máj. 9. 15:52
 9/17 anonim ***** válasza:

Akkor ne már, hogy ezeknek a szabályoknak nem a beruházás előtt hetekkel, hónapokkal jártál utána, hogy esetleg megspórold a költséges és felesleges beszerzést...

Tényleg semmilyen tapasztalatod nincs ilyen gépek üzemeltetésében?

máj. 9. 17:49
 10/17 A kérdező kommentje:
9-es Tudod mindennek utána jártam de én is hibázhatok én is tévedhetek, és a kérdés szerintem sohasem hiba
máj. 9. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Vállalkozó Start Programban szeretnék indulni, általános kompetencia felmérés lesz, mire számoljak aki rész vett ezen ?

Csak úgy általánosságban érdeklődöm, hogy mire feladatok várhatóak, kicsit rá parázzok dolgokra kicsit rá készülnék

Betonozásban melyik a legnehezebb rész?

Betontkeverni?Talicskázni?Lehúzni? És melyik a legkönyebb?

Édességbolt megnyitásánál előírás-e vendég wc kialakítása?

Ha van leülős rész, ott úgy tudom kell. De mi van akkor, ha üzleten belül csak köstoltatni szeretnék. Akkor s szükség van mosdóra? Sajnos lkicsi az üzlet, még a személyzeti wc is alig fér.

Pest megyének melyik a legjobban megközelíthető rész, legforgalmasabb része?

Üzlethelyiséget szeretnék nyitni. Érdemesebb inkább a belvárosban, vagy a gazdagabb kerületekben üzletet nyitni, vagy inkább valamilyen pályaudvar közelében? Ti hol nyitnátok üzletet? A tömegközlekedéses forgalmat kell megfogni inkább vagy az autósat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!