Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van valami FB vagy discord...

Van valami FB vagy discord csoport szombathelyi eladóknak?

Figyelt kérdés
Szeretnék odaköltözni és a szakmámban dolgozni, de f-ng-m nincs milyen arra a hangulat, érdeklődnék ha lenne hol.
júl. 9. 13:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

"Szerinted melyik sarki ABC középfokú végzettségű tulajdonosa foglalkozik tudományos szintű adatelemzéssel, amit aztán a másik sarki zöldségessel majd jól megtárgyal?"

A valóban "csak" eladó foglalkozású emberektől más adatokra, tapasztalatokra lennék kíváncsi. Olyat meg főleg nagy forgalmú, multis helyeken dolgozók tudnak megválaszolni.

Nem kell ehhez semmilyen tudományos érdeklődés.

És pontosan emaitt nem releváns az ilyen tanács sem:

"Oda utazol egy hétvégére, napközben sétálsz, betérsz valahová ebédre, szemlélődsz, beszélgetsz, este elmész a színházba."

Ennyi időtartam nem elegendő azokhoz a válaszokhoz, amiket én keresek. Amit így meg tudtam válaszolni, az már meg van válaszolva.

Ezért is csoportot keresek, ahol visszakereshető, írásos nyoma van dolgoknak. Így még velétlenül sem torzít bele semmi az adatokba.

júl. 11. 14:37
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

"Ezért is csoportot keresek, ahol visszakereshető, írásos nyoma van dolgoknak. Így még velétlenül sem torzít bele semmi az adatokba."

Netán a matematikai Nobel-díjas Nash professzorhoz van szerencsénk, az Egy csodálatos elme című filmből?

Russell Crowe játszotta benne a főszerepet, jó film.

júl. 11. 18:35
 13/23 anonim ***** válasza:

Helyesbítek:

"John Forbes Nash Jr. (1928–2015) amerikai matematikus, a Nobel-díj hivatalos oldala szerint a nemkooperatív játékelmélet terén végzett úttörő munkájáért 1994-ben Közgazdasági Nobel-emlékdíjban részesült. Az ő nevéhez fűződik a komplex döntési helyzeteket modellező Nash-egyensúly. Életét és a mentális betegséggel folytatott küzdelmét az Egy csodálatos elme című film dolgozza fel."

júl. 11. 18:42
 14/23 anonim ***** válasza:
Magaddal beszélgetsz?
júl. 16. 16:01
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező... Ilyen személyiséggel, primitív lélekkel jobb is, ha távol maradsz emberektől.

Ha az alapkő (te magad) egy rakat romhalmaz, akkor vállalkozásod is halálra van ítélve.

Idegen kommentelőkkel ilyen hangnemet engedsz meg magadnak, akkor mi lesz az idegen vásárlókkal, érdeklődőkkel?

Szégyelld magad...

júl. 21. 10:43
 16/23 A kérdező kommentje:
15 nekem egy netes senki trollocska ne ossza az észt az emberségről! erről ennyit.
júl. 21. 17:09
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
Légyszi, ne költözz Szombathelyre, itt úgyse lenne piacod, megvannak a törzsgyökeres eladók a saját vendégkörükkel. Ezzel a stílussal meg amúgy is hamar híre menne, milyen vagy...
júl. 21. 17:27
 18/23 A kérdező kommentje:

A piacnak mindig jót tesz a konkurencia. A vásárálók majd szavaznak a tárcájukkal hogy hol hagyják a pénzüket.

A stílussal nem nálam van a baj. És ezt minden, nem troll olvasó láthatja.

júl. 21. 19:15
 19/23 anonim ***** válasza:

Tele van a belváros kiadó üzlethelyiségekkel, lehet próbálkozni :))))

Már nem jönnek piacnapokon 5-10 busszal az osztrák nyugdíjasok, ha rájuk szeretnél építkezni.

júl. 21. 19:40
 20/23 anonim ***** válasza:

Törzsgyökeres? Ez valami új szó?

[link]

[link]

júl. 23. 00:20
1 2 3

További kérdések:

Hol tudnék csészére logót nyomtatni?

Nem pont erre, de ehhez hasonló csészére szeretnék saját logót nyomtatni kávézói használathoz: Hol lehetséges ez?Milyen áron?Elnézést ha alap kérdés és pár célzott google kereséssel lehet találni választ, de nekem ismeretlen ez a nyomdai világ.

Ha főállás mellett, átalányadózó egyéni vállalkozó vagyok, de inkább csak hobbi, ugye nem baj, ha hónapokig nincs bevétel?

Nem ebből élek, csak szeretek kézműves dolgokat készíteni és tudom bármilyen pici a volumen, ezt nem lehet magánszemélyként, a NAV vállalkozásnak tekinti. De nem fogják furcsállani, hogy csak évi 4-5 apró bevétel van? A beszerzett anyagokról azért kérek számlát, hogy a...

Hogyan tudnék bányászati feltárásokra munkát kapni?

Sziasztok! Hogyan tudnék bányászati munkára jogot, lehetőséget kapni, hogy az államnak vagy egy cégnek termeljek ki kohászati nyersanyagot, ércet, ásványokat? Munka, hivatásszerű megélhetésre gondolok, ahol egy személyben végezném a munkát, a feltárásokat, a kézi...

Egy szaki helyszinen ad arajanlatot vagy kell neki 1-2nap?

Villanyszerelot kell hivjunk mert at kell kabelezni a lakast, mert 30eves vezetekek vannak benne, helyszinen mar megtudja mondani a fix arat vagy nem? Bocsi meg sose hivtunk szakit semmiert azt nem tudjuk, es nem akarunk hulyeseget kerdezni tole :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!