Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fornettit nyitni megeri...

Fornettit nyitni megeri manapsag Budapesten? Mennyi lehet a napi forgalmuk 50000-100000 megvan? Mennyi tokevel erdemes elindulni? Palyazatok fiataloknak?

Figyelt kérdés
Koszonom mindenkinek a valaszokat!

2013. febr. 18. 10:02
1 2
 1/13 Bak Norbert ***** válasza:
53%

Pályázat fiataloknak Támop 2.3.6.B, de nem Budapestre. Vagy munkaügyi központ, önfoglalkoztatóvá válás elősegítése.


Fornettihez párszáz ezres induló elég lehet, de nincs új a nap alatt. Önmagában jellegtelen dolog,tömegcikké vált igazából, ami meg egy pályázat szempontjából előnytelen. Utóbbi időben már ők is a külföldi piacot "ostromolják",(Ukrajnában, Angliában már vannak) itthon eléggé telített.


Egy jó helyen felállított kürtős kalácsos talán többet hozhat, de már az is lassan lejáró lemez..

2013. febr. 18. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 Bak Norbert ***** válasza:
53%

Fornetti franchise-ról:


[link]

2013. febr. 18. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:

Szoval ha van ca. 1,5 millam akkor nyugisan belevaghatok szerinted?

Orulnek ha 1 millabol el lehetne inditani, mert van mas is amit szeretnek.


Kerdes az hogy vajon mennyi lehet a bevetel...

Komolyan mar azon is filoztam hog megkerdezek eladokat Bpn vagy kiallok es megfigyelem xD


Jah van a fiatal vallalkozok palyazata videkre...

Gondolom ha Pesten kezdek el egyet akkor utana nem csinalhatom videken... lehet eloszor videken kene palyazattal valamit es utana pesten hogy azzal a lehetoseggel is eljek nem?

2013. febr. 18. 10:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Az 50ezres bevételhez 145 ember kell. Tehát 145 ember aki vesz 20 dkg valamit nálad. Bemegy szerinted az üzletedbe ennyi ember?
2013. febr. 18. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 Bak Norbert ***** válasza:
53%

Ha van egy pesti székhelyed, attól még lehet a megvalósítás vidéki telephelyen...


3 milliót lehet pályázni 10%-os önerővel. Tehát 300.000 Ft is elég lehet ehhez, ha jól meg tudod írni a pályázatot és beleférsz a célszámokba is.(pl. 30-50% bérköltségnek kell lennie, 5% lehet képzés, vehetsz franchise díjat, bérleti díjat vagy ingatlant, gépeket, berendezéseket számolhatsz el, kell marketing és támogatási tájékoztatás, stb.) De a legfontosabb, hogy ugyan nem kell visszafizetni, de fent kell tartanod 3-5 évig a vállalkozást, ha törik, ha szakad. A fennmaradóból meg csinálhatsz mellet mást is Pesten, ami mondjuk erősíti a bevételt , vagy épp eltartja a Fornettidet. Illetve célszerű lenne valami egyedibb kiegészítőt mellé kapcsolni szerintem.

2013. febr. 18. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 Bak Norbert ***** válasza:
53%
Egyébként léteznek olyan megoldások is, - sajnos egyenlőre csak profitorientált székhelyszolgáltatóknál - , ahol a székhely szerinti iparűzési adó mértéke 0%. Illetve már alapból nagyobb mozgásteret biztosít egyes pályázatoknál egy vállalkozás számára, mint amit egy centralizált budapesti székhelyű vállalkozásnak lehetősége van elérni.
2013. febr. 18. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:

En ugy szamolgattam hogy 25 fo per ora kell 10 oras nyitvatartassal es akkor jok vagyunk.

Astoria, Kalvin lett volna anno nekem a cel mert egyetem miatt sokat jartam arrafele es lattam hogy nincs fornetti de nah mar errol lecsusztam. Astorianal amugy mindig sor all, legalabbis amikor en jaroo arra, szoval ketlem hogy ne lenne meg az atlag 25 fo egy oraban a nyitvatartas alatt.


A fornettitol lekertem mar az araikat marmint hogy mennyiert adjak a franchise tagoknak a pogit meg az elektromos berendezesek fogyasztasat is megirtak.


Norbert, nagyon szepen koszonom a sok-sok segito informaciot.

Palyazatra van ismeros aki mar rengeteg eus palyazatot vitt es szerintem szivesen segitenenek a palyazatirojaval nekem :)

Sot szerencsere vesz eseten is van aki meg tud dobni parszazezerrel, de akar millioval is, de nyilvan az a cel hogy sajat magam tudjam megcsinalni, nem akarok mas nyakan logni...

2013. febr. 18. 12:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Én kávézó franchise-ban utazom. Nyilván ide nagyobb induló tőke kell, de olyan helyen tudsz nyitni ahol alapjáraton nagy a vásárló erő. A franchise díjon kívül egyéb marketing,képzés díjat is befizetsz a közösbe, de cserébe jóval elérhetőbb áron kapod meg az üzlet koncepciót a teljes kiépítéssel-szakipari munkával együtt. Illetve egy tőke erős hátteret is.
2013. febr. 18. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
57%

Nem akarlak elkeseríteni, de a 1.5 millió forint egy Astoria/Kálvin tér jellegű helyen az üzlethelyiség kibérlésére sem elég, nem beszélve a franchise jogokról és egyéb díjakról. Ha napi 10 órát akarsz nyitva tartani, ahhoz legalább(!) 4 ember kell, de inkább 5, és őket ki is kell fizetni.


Gyanítom egyébként, hogy ha megtudják, hogy csak ennyi tőkéd van, szóba sem állnak veled :)

2013. febr. 25. 01:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:

Igazabol ok sanszos hogy leszarjak hogy 1,5 milla vagy 5 milla tokevel mesz oda mert nekik tok mindegy hogy 3 honap mulva nem lesz penzed ha azt mind naluk koltottel el :)

kertem toluk kb. osszeget hogy mennyivel erdemes elindulni hat azt nem irtak de minden masra valaszoltak, nah miert?


mellekesen szerinted mennyi egy aluljaros uzlethelyiseg berleti dija?

google? 1,5 milla? :)))


ha ennyire bennevagy a temaban esetleg leirhatnad hogy te mivel es hogyan szamolsz es honnan szeded a szamokat

2013. febr. 25. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!