Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Teázó & kávézóhoz milyen...

Szabolcs423 kérdése:

Teázó & kávézóhoz milyen engedélyek szükségesek?

Figyelt kérdés
Lenne-e jövője, mennyire sokba kerülne, bevétel szempontjából megéri-e?... Stb.aaaaaa

2015. jan. 25. 10:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz fizetni védelmi pénzt akkor megéri...

egyébként komolyra fordítva gondolkozz már mennyi kiadásod lenne áruk beszerzése alkalmazottak egésznap megy a tv ha teszel be vagy rádió + áram +adók,egyéb kiadások,reklámozás stb.. Nem azt mondom,hogy totál bukó de én szerintem nem éri meg a mai világban ilyennel foglalkozni.De egyébként meg egyszerű a vűlasz keress egy kávézót menj be és nézz körül hogy hányan ülnek bent általában 3-4 lesz nálad mivel kezdő leszel a piacon ez napi 1-2.

2015. jan. 25. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Milyen engedélyek szükségesek? Bővebben lent.

Milyen engedélyek szükségesek egy olyan vendéglátó egység beindításához, ami magányosok (elváltak, özvegyek vagy fiatalok ismerkedési lehetősége.) szórakozását szolgálja, halk nosztalgia zene, fogyasztási lehetőséggel (sütemény, rövidital). Üzlethelyiség kitűnő...

Üzletnyitáshoz Bécsben milyen engedélyek szükségesek? Többi lent.

Főnököm szeretne nyitni Bécsben egy tartós élelmiszer árulásával foglalkozó üzletet. Magyar jellegű boltokról lenne szó. Engem bízott meg azzal, hogy nézzek utána milyen engedélyek szükségesek ehhez, illetve, hogy megy ez Bécsben.. Ha esetleg valaki tudna konkrét...

Milyen engedélyek szükségesek? Többi lent.

Főnököm szeretne nyitni Bécsben egy tartós élelmiszer árulásával foglalkozó üzletet. Magyar jellegű boltokról lenne szó. Engem bízott meg azzal, hogy nézzek utána milyen engedélyek szükségesek ehhez, illetve, hogy megy ez Bécsben.. Ha esetleg valaki tudna konkrét...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!