Lehet, hogy férges a szakállas agámám?
1 napja vettem észre hogy véres székletet produkált a hím 5 éves szakállas agámám, pontosabban először kakilt egy normálisat és utána jött ki belőle az a kevés vér.
Az utóbbi időben nagyon lefogyott viszont normálisan megette a kis napi adagját, ma elrohantam vele állatorvoshoz, sajnos nem foglalkozik hüllőkkel.. csak egy cseppet tudott a nyakába csepegtetni, ami állítólag rendbe teszi őt.. hál istennek rám hozta a frászt az internet, hogy 1 sejtes paraziták okozhatják ezt. nektek volt már hasonló? szinte tojás kora óta én nevelem.. nagyon a szívemhez nőtt és tehetetlennek érzem magam. Mit tegyek? csak ne olyat írjatok,hogy állatorvos !! Mert tisztában vagyok vele, de egy sincs a környéken.Mit adhatnék neki ?
a kis bogarak atkák, a kacsingatás/hunyorgás talán azért mert belemennek a szemébe az atkák
kis infó az atkákról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!