Melyik a legkisebb és legkevesebb mozgást igénylő kutyafajta?
Lehet hogy vennék egyet a lakásunkba, de maximum csak 2x10 percre vinném le naponta. Tehát nagyon kevés mozgásigénnyel rendelkező kutyát keresek, amely kis méretű :)
Több fajtát is írhattak, legalább tudok miből választani :)
A legkisebb a csivava. Nem is nagy mozgásigényűek, inkább az ember karjában szeretnek lenni.
Ami utána jön méretben az a mini yorki és a prágai pincher, de azok már mozgékonyabbak valamivel.
Ugye ezt viccnek szántad? :(
Nekem yorkim van, és ha nem sétáltatom napi 2-3 órát, akkor begolyózik.
Attól még, mert kistestű, nincs kisebb mozgásigénye, sőt, egy nagytestűt talán könnyebb is lemozgatni. Arról nem is beszélve, hogy napi 2 sétával még 10 év múlva sem lesz szobatiszta.
Nincs nekem időm egész nap sétáltatni :D
Van egy szép erkélyünk, ott lenne a kutya alom, oda piszkíthatna, és néha levinném kicsit sétálni ahol szintén elvégezheti a dolgát de max napi 2x15percre
Szerintem ettől egyáltalán nem lennék állatkínzó, és tudnék megfelelően gondoskodni róla
A basset hound kopó.
De szerintem felesleges találgatni, hogy melyik fajta lenne megfelelő, mert napi 20 perc séta az egy tengerimalac mozgásigénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!