2 éves szuka yorkiem (vemhes- 4. héten vagyunk) egyre kevesebbet eszik. Mit csináljak?
Igen, ne hagyd, hogy a kutyád válogasson. Azt reméli mindig kap majd jobbat, ezért nem eszik. Rakd le elé a tápot, vagy amit adni szeretnél neki. Ha nem eszi meg, vedd el előle 10 perc múlva. Legközelebb a következő étkezésnél adj neki enni. Ha akkor sem enne, ugyanez.
Ezzel, hogy folyamatosan azt kerested mit enne, csak azt érted el, hogy válogatós legyen :(
Alexandra módszerével tényleg nem lenne baj, ha nem lenne vemhes. Így viszont nem akarom megvonni tőle azt a kevés kis táplálékot.
Alap állapotban eszik, húsokat habzsolja szinte, tápokból a friskiest és hasonlókat sosem ette meg. Royaltól néha hányt, a Best choice-t szereti, de most abból is nagyon keveset eszik.
Tejtermékkel a kálcium miatt nem próbálkoztam mostanában. Zöldségeket szereti,répa, zöldborsó de most azokat is mellőzi.Inni sokat iszik, ( többet mint alapból).
Ha van még valamilyen tanácsotok szívesen fogadom őket!
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkinek!
szerintem először is gondolkozz el azon, hogy miért is szaporítasz kutyát nulla tapasztalat és hozzáértés nélkül!!!
utána sűrű elnézések közepette keress fel egy állatorvost, vagy egy normális tenyésztőt!
Kedves "miért szaporítod a kutyát " hozzászóló.
Én sok tenyésztővel tartom a kapcsolatot,irodalmat olvasok. Az ember egész életében tanul.Nincs olyan , aki mindent tud.Megjegyzem, te biztos a bölcs és megfontolt tenyésztők közé tartozol, ugye?Úgy születtél, hogy mindent tudtál.Tapasztalati/ gyakorlati úton nem ragadt rád semmi?!!
A kérdésem nem a vemhességgel kapcsolatos, hanem konkrétan az én kutyám étvágyával.Mivel az állatorvos nem mondott semmi konkrétat( egészségügyileg minden rendben van, csak finnyás), így én tájékozódom. Okos ember mástól tanul...
Köszönöm a hozzászólásod, de a te fajtádat csak szánni tudom.Így tőled kérek sűrűn elnézést!A buta ember a leggyakoribb a földön,örülj, hogy be tudsz olvadni a tömegbe;)
Megjegyzem, amiről nem tájékozódtál kellően, arról ne állíts valótlanságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!