Tavaly augusztusban vettem egy kutyust ami állítólag rottweiler, elvittem oltásra és az állatorvos azt mondta hogy roti és spániel keverék. A volt tulaj állítja hogy ez fajtatiszta. Nos vélemények? Kép:

válasza:

válasza:Te komolyan elhiszed, hogy ez egy fajtatiszta roti?
Besírok :D

válasza:Szerintem is keverék.
Különösen árulkodik erről első ránézésre a szőre és a rövid lábai.

válasza:Szép kutya!!
De 100% hogy keverék!!!
Ezért kéne amúgy szerződést írni......

válasza:Nagyon sokat tudhatsz a kutyákról, ha elhitted, hogy ez egy roti és még PÉNZT is adtál érte. :D
De legalább occcsóóó vót, mi?

válasza:igen, keverék és én is spánielre tippelném a másik szülőt. a többiekkel ne törődj, sokan, mintha külön élveznék, ha más hibázik. biztos azért, mert annyi idő után egyszer végre nem ők :)
amúgy aranyos kutya, gondolom meg is szeretted azóta. végsősoron ez a lényeg. de rotinak még jóindulattal se lehet nevezni ;)

válasza:Törzskönyv nélkül vetted gondolom tehát akkor annyira nem csaptak be.
Szeressétek így ahogy van.

válasza:"Nagyon sokat tudhatsz a kutyákról, ha elhitted, hogy ez egy roti és még PÉNZT is adtál érte. :D
De legalább occcsóóó vót, mi?"
8 hetesen,farok vágva te sem mondtad volna meg mi lesz belőle "okostojás"
Kapcsolódó kérdések:
(csak a haverok miatt kérdem)
A régi orvos,akihez jártunk,4000 Ft-ért olt be egyet...
(Budapesten, Pest megyében, Heves megyében vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyében)
Hozni akarnák egy 7 hónapos szuka Rottweilert csak nem tudom kb mekkora a magassága hosszusága.
Egy 3 éves kistestű szuka kutyát fogadtam örökbe.Megkapta a kötelező oltásokat.1 hónapja van nálam, és most tüzelni kezdett. Gondolkodom az ivartalanításán, de bizonytalan vagyok. Sok jó, és sok rosszat is hallottam már róla. Tudom, hogy sok betegség előzhető így meg,...
szabd hamal olyan szankot huzasak amin ulk valaki egyenesbe valami baja lehet ha huzatok valamit??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!