Lehet samponnal fürdetni egy szobakutyát?
Nem a legjobb neki, de egy alkalomtól nem lesz semmi baja.
Ha épp az imént fogyott el, ráérsz 2-3 hét múlva is elmenni sampont venni :D Nem kell sűrűn fürdetni a kutyákat...
Nem jó a wu2 yorkira!
Sem a miraculum sem a többi!
Gratulálok Little Red, hogy megint sikerült magad lejáratni, mint Kutyakozmetikus ( aki nemrég végezett ) csak nem ezt használod, hogy ennyire tudod?
Hát inkább a babát használja 1x-2x mint a wu2-őt!
Majd ha 20 év tapasztalat lesz mögötted .....
Azt meg végképp nem értem, h mit pattogsz a 20 éveddel. Te sosem voltál kezdő, mi? Te így születtél. Én megosztom a tapasztalataimat. Ha eddig több, mint 100 kutyánál tökéletesen bevált, akkor miért mondjam,h rossz?
Ellenben itt az egyik doki a babát ajánlja minden kutyára. Aztán nálunk meg panaszkodnak, h vakarózik a kutya (múlt héten is volt egy hölgy egy yorkie-val, a kutya folyamatosan valarózott, miután megfürdette vele). Akkor marha jó lehet, ha minden kutya vakarózik tőle...
A wu2-n meg alapból van miraculum felirat, csak nem mindegy, h az milyen színnel van írva. De nekem aztán mindegy mivel fürdeti, segíteni akartam, de látom főnökaszzonymegakozmetikus mellett ilyet nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!