Melyik nagytestű kutyának nő folyton a szőre, mint pl. egy yorkinak?
lehetőleg fekete színű (ezért az egyetlen eszembe jutó az óriás schnauzer volt) kutyát szeretnék. de nem kikötés. mivel csakis bentre lehetne (én nem tudom kint tartani a kutyákat és nem is fogom), ezért vedlős kutya nem kell, hanem inkább egy olyan fajta, ami olyan mint az ölebek, szép, hosszú, közmetikázható szőrrel, csak épp óriási kiadásban. minél nagyobb, annál jobb, mert hatalmas kutyust akarok!
ötletek? melyik nagytestűnek van folyton növő, nem vedlős szőre az óriás snacin kívül? (ha lehet fekete)
komondor:DDDdd egyszer volt már olyanja a szüleimnek, de hát az egy óriás puli:DD nekem nem kell rasztakutyus:S
köszi mindenkinek, ötleteket még szívesen fogadok!:)
Óriás uszkár.
Abból van fekete is.
Esetleg az orosz fekete terrier is lehet, hogy ilyen szőrminőségű fajta, de ebben nem vagyok 100% biztos, szóval csekkold le neten. Az hatalmas, és állati szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!