Megharapta a kutyámat egy kutya, mi a teendő?
Tegnap séta közben megtámadott minket egy amstaff jellegű kutya,összeverekedett az enyémmel és szerzett a nyakán egy lyukat sajnos :/
Nemhiszem,hogy oltva lenne a másik ebből kifolyólag kérdezem ,hogy valami betegségett vagy veszettséget elkaphat e?
Sajnos nemtudtam megakadályozni ezt a balesetet,mert kivolt nyitva a kapu es a kutya elvolt engedve.Meglátott minket és nekünk rontott.Nekem egy pit és boxer keverékem van.
Mi azonnal bepakoltuk a kocsiba, vittük az orvoshoz. Kapott egy receptet, emberi gyógyszertárban váltottuk ki, azt mondta olcsóbb mint az állati de ugyanolyan jó. Egy tabletta, ami belsőleg fertőtlenítette. Meg persze külsőleg is lekezelte a sebet. Kötözni nem kellett mert kicsi seb volt.
Csak akkor csöngettünk be a szomszédba, mikor hazaértünk, leordítottuk a szomszéd fejét és kértük az oltási könyvet. Szerencsére minden rendben volt, ki is békültünk, azóta rendesen zárják a kaput.
nem m¨Śly a seb,nem 02ml02tt a v¨Śr vagy ilyesmi.Fel¨šleti csak...csak mondom ny¨˘l ¨´tj¨˘n elkaphat e valamit :S . Az eny¨Śm bevan oltva. Nem megyek ¨˘t oda,mert annak a kuty¨˘nak felszakadt az arca es a f¨šle ¨Śs nem akarom ,hogy m¨Śg ¨Śn ker¨šljek bajba az 02 hib¨˘juk miatt.
Az¨Śrt nem voltam orvosn¨˘l,mert tegnap k¨Śs02 d.ut¨˘n t02rt¨Śnt ¨Śs nem l¨˘ttam v¨Śszesnek.Ma haza¨Śrtem munk¨˘b¨Žl ¨Śs k¨Śt megsz¨˘radt v¨Śrcseppet l¨˘ttam a bund¨˘j¨˘n.
Ilyen kis sebnél elég, ha te Betadinozod. Nem kaphat el semmit .
Jól elintézte akkor azt a kutyát a tied..
Azért leírhatnád még egyszer a mondani valódat, olvashatóan :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!