Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van 2 bolhás kiscicám, de még...

Van 2 bolhás kiscicám, de még csak 2 hónaposak. Lehet bajuk ha rájuk adom a bolhairtó nyakörvet?

Figyelt kérdés
Csak mert azt olvastam 6 hónaposnál fiatalabb macskákon ne alkalmazzuk.Volt már aki ráadta?lett valami baja?
2010. aug. 28. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Én még nem adtam,de annyit mondhatok,hogy nem hiába van ott az a felhívás.Még kicsik,nem nagyon ugrálnak,vedd az öledbe őket és kezdj el bolhákra vadászni kézzel(két körömmel nyomd őket addig,amíg nem pukkannak,de vigyázz nehogy a cica bőrét oda csípd!.
2010. aug. 28. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:

én is saját kezemmel szedtem ki őket...annyi volt a cicában, hogy már teljesen fehér volt az orra, mancs, tehát vére már nem nagyon volt...most már újra rózsaszín, és már egy darab bolha nincs bennt

Egyébként az igaz hogy szét kell pukkasztani, de én szét is szoktam szedni őket...leveszem a fejüket..az a biztos :D

2010. aug. 28. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Másik megoldás, hogy nyakig langyos vízbe rakod a cicát és idővel megfulladnak a bolhák.
2010. aug. 28. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:

nyakig vízbe teszi akkor felrohan az összes bolha a fejére... nem annyira hülyék azok sem hogy megfulladjanak...sajnos.

egyébként én tettem már pici macskákra bolhanyakörvet, kicsit kikopott tőle a nyakukon a szőr, de semmi bajuk nem lett soha.

2010. aug. 28. 16:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Az utolsótól kérdem és mennyire voltak akkor picik a cicák?Mert kiskutyába már hallottam hogy pár hónaposan már rajta a bolhaírtó nyakkörv és nincs baja,de ez cica és lehet más tészta.
2010. aug. 28. 16:48
 6/10 csabika096 válasza:

Helló!

Szerintem ne adj rá nyakörvet.

De azt hiszem h a frontline combót lehet kiscicákra is.

Nézz utánna.

Am. az én cicám 5 hónapos de nem adok még rá nyakörvet a hat hónap a biztos.

Én vettem gyógysampont és azzal fürdetem.

Utánna mikor törölgetem ott vannak a bolhák halottan a bundájában.

Sőt valamitől még ki is lapulnak

2010. aug. 28. 17:01
 7/10 csabika096 válasza:

találtam 1 nyakörvetz amit ráadhatsz

drága de te tod h megveszed -e!

[link]

2010. aug. 28. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Én találtam 4 hófehér kölyökmacskát, és mindegyik full bolha volt. Egyszerűen megfürdettem őket és szemöldök csipesszel kiszedtem a bolhákat. Azóta nem jöttek vissza :)
2010. aug. 28. 21:51
 9/10 anonim válasza:
szia, szerintem ne tedd rájuk, mi találtunk egy 2 hónapos kiscicát, elvittük állatorvoshoz, és adott egy sprayt, hogy azzal fújjuk le.
2010. aug. 29. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
bolhaírtó cseppek vannak kiscicákra is, nyakörvet még ne.
2010. aug. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!