Mi ez a nagy ellentét a kistestű és nagytestű kutyák gazdái között?
Azt hiszem nem a kis és nagytestű kutyák gazdijai között van ellentét. De van egy csomó gazdi, és elsősorban (bár nem kizárólag) kistestű kutyák gazdái, akik egyáltalán meg sem próbálják megnevelni a kutyájukat. Ez az amit "flexin sétéltató" gazdinak szoktak hívni. A kutyák nincsenek szocializálva, a legalapvetőbb engedelmességük sincs meg. És akkor jönnek az olyan találkozások, ahol a gazdik kétségbeesetten próbálják behúzni a flexin lógó örgöngő kutyáikat.
Nekem nagyon sok ilyen találkozásom volt (nagytestú kutyáim vannak) amikor a gazdi pánikja átterjed az ölebecskékre, azok kétségbeesetten támadnának, az én kutyáim békésen ülnek a lábam mellett.
Tehát a nevelt és neveletlen kutyák közt van ellentét.
Hát én mindennap kétszer viszem a kutyáimat sétálni. (Nagytestűek) Olyat még nem láttam, hogy nagytestű támadott volna meg kistestűt. De olyat szinte minden második nap, hogy a kistestű megy neki a nagytestűnek.
És ha nem is megy neki, akkor amikor elmegy mellettünk mint egy őrült úgy ugat és rángatja a pórázát.
Az én kutyáimnak legalább tizenötször ment már neki bichon, yorkie, máltai meg mit tudom én milyen kicsik. Ha ők akarták volna, egy mozdulattal nyírják ki a kicsiket. Nem csináltak semmit.
az én kutyám (nagytestű) pl fél a kistestűektől, mert sokat megugatják, meg harapdálják szerencsétlent:D
ha lát egy kistestű, idegbeteg kutyát, tesz egy kerülőt...:D
sztem amúgy azvan h kis idegbeteg kutyák elkezdik ugatni a nagykutyát, meraz poén, vagy mittomén, csak nemszámolnak azzal h a nagykutya erősebb, és ha begurul 2 harapással kicsinálja a kicsit. csak a fórumokon persze kihagyják azt h melyik kutya is kezdte el a kötekedést.... ok nélkül ugyanis egy kutya sem megy oda a mésikhoz, h nah, éneztmost széttépem, mer olyanom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!