A Jolán az férfi vagy női név?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Belsőre álmaim férfija, de tényleg. A teste is jó, izmos, kisportolt. Viszont az arca egyáltalán nem helyes és ez annyira elrontja számomra az összképet. Van értelme még ismerkedni vele, vagy hagyjam?
Ez ihlette a kérdésemet:
Nem mondta, hogy munka után el fog menni egy sörözőbe a barátjával én találtam meg egy üzenetet. Nem is szólt, hogy menni fog csak az üzenetből láttam. Azt se tudom meddig dolgozik és mikortól van a sörözőbe szóval így összemosódik. Az is lehet, hogy már órák hosszat...
Ennyi idősen miért ennyire önállótlan?
Az egyik rokonomról van szó, jövőre lesz az esküvőjük. A lány 15, a fiú 17 éves volt mikor összejöttek. Már 8 éve együtt vannak, kisebb nagyobb megszakításokkal, a fiú 4-5 évvel ezelőtt több lánnyal is megcsalta, emiatt pár hónapot külön is voltak. De az utóbbi időben...
42 éves se felesége se gyereke nincs nem is volt. 18 hónapja vagyunk együtt, bár nem az a túl komoly kapcsolat, kisebb nagyobb megszakítássokkal azért de elvagyunk. mostanában többször tett ilyen gyerekre vonatkozó utalásokat. hogy mi lenne ha...? (párszor együtt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!