Hogyan bizzak meg ujra a ferjemben? Hogy töröljem ki a multat a fejemböl?
a kapcsolatunk elejen többször eljärt haverokkal pijäzni,reggel 6tol elöbb soha nem ert haza,volt hogy talältam nälla olyan papirokkat amiket mäsik nökkel irkältak egymäsnak :-(
es sajnos tudom rola,hogy amikor pijäs volt nem leteztem nälla,mindeg mäsik nök voltak a fontosabbak.azota megvältozott,teljessen letette a pijät,nem jär el a haverokkal es csak nekem es a kislänyunknak el!
DE,en azota sem tudok benne megbizni,es meg mindeg nagyon fäj ahogy anno megaläzott engemet.
Ha akkor nem váltál el,nem érezted megalázva magad, most,amikor megjavult miért nem bízol benne? Ha nem bíztál benne,akkor miért szültél gyereket is?
Végy erőt magadon,ne mutasd a bizalmatlanságodat,mert akkor minden elromolhat! A kislányod érdeke,hogy teljes családban nőjön fel. Ez mindennél fontosabb.
Piját. Mikor issza a piját?
Amikor nem veri a kisfhijááttt?
BM+
Hogy tudtok, Ti, aránylag normális nők egy ilyen féregnek gyereket szülni!!!!!!!!!????????
Miért nem hagytad el akkor, amikor szemét volt veled???
miért szültél neki gyereket?
ennyire nem volt önbizalmad?
most sincs?
akkor hagyta abba az egeszet amikor közöltem vele hogy elhagyom!!
persze hogy letiporta az önbizalmamat amikor pijäs volt,melyik nöt teszi az büszkeve,es erösse ???!!!
nem kell igy letämadnotok,szeretem a ferjem,csak egyszerüen csak "ott" belöl meg minmdeg fäj amit akkor tett velem!!!
Ni8ncs igazuk az előttem szólóknak szerintem. Mindenkinek JOGA VAN megváltozni, és "megjavulni" meg pláne sőt.
Neked ezeket mondom: 1. A legnagyobb felszabadulás a megbocsátás. Mert ha megbocsátasz, nem nyomaszt többé a múlt.
2. A nagy filozófusok, meg lelki emberek így fogalmaznak: a MÚLT nem létezik. A JÖVŐ sem létezik. Csak a jelen. Eckhart Tolle: A MOST HATALMA. Hallgasd a youtubeon, vagy olvasd a könyvét. Te is meg fogsz változni.
3. "ne ítélj, hogy ne ítéltessél". Ha nem ítélkezel, nem lesz mit megbocsátani. Ezek nagy mondások, nem én találtam ki, a Bibliából valót biztos ismered, és a Bibliában még az is van, hogy HÉTSZER,sőt nem is hétszer, hanem hetvenhétszer kell megbocsátani, sőt még hetveszer hetvenhétszer is.
4. Olvasd ezt a könyvet: Sorsfordító Megbocsátás. Írója: Colin C Tipping. Ha ezt képes vagy odafigyelve , megértve, felfogva elolvasni, akkor nyertél. Mindent megbocsátasz, magad is megváltozik, ő is megmarad rendesnek, és rátok köszönt a szent békesség.
Magam is átéltem, olvastam felfogtam, megváltoztam, és az egész életem békességgé változott. Szívből kívánom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!