Milyen az a férfi, amelyik nemtudja kimutatni az érzelmeit?
"Milyen az a férfi, amelyik nemtudja kimutatni az érzelmeit?"
Tipikus férfi.
Ha ketten vagytok akkor sem mutatja ki?
(az en parom egyszer csokolt meg a nyilt utcan,meg egyszer sok ember elott,az eskuvonkon)
Megfogja a kezed ha setaltok?Mondja hogy szeret de nem mutatja ki?
Nem bízik benned. Én is ilyen vagyok. Eddig egyetlen barátnőm sem bírta elnyerni a bizalmamat. Nem tudom, hogy miért, sosem adtak rá okot, de mégis így alakult ki... Vagyis én tudom, hogy anya miatt, még a gyermekkoromban, de ehhez nekik semmi közük, de mégis így csapódott le a dolog nálam is.
Több hetet kell várni az első csókomig, sőt az első kézen fogásra is várnia kell szegénykéimnek...
Vagy a kisgyermekkorából fakad,otthon sem volt divat a simizés,tördős,hogy egymásnak azt mondják szertlek.Ebből nem igen lehet kigyógyitani.
Van a az a tipus,aki védekezésnek használja érzelmei nem kimutatását,mert egyszer valaki/valakik nagyon megbántották,és nem akar sérülni,ugy gondolja hogy az érzelmei nem kimutatásávaél kevesebb támadási-sérülési felületet tár fel magán. Ebből kigyógyitható,de vigyázat,átfordulhat támadóba is,megelőzés képp hajalmos megcsalásra is.
Aztán van az aki irántad nagyon kimutatatta eleinte az érzelmeit,aztán a nviták során ezek az érzelem kimutatások elkoptak. Azt mondod hogy nem érzed hogy ő szeret,erre ő azt mondja hogy de igenis szeret,de ugyanugy nem tesz a szerelmetekért semmit-na ez a tipus az én férjem,nem tudok vele mit kezdeni,nem tudom hova tenni,nem tudom miért van ez igy és főleg ne,m tudok hogy javitani rajta.Passz.
Az érzelem nemkimutatóknak 2 fajtájuk van,az egyik akinek nincsenek is igazi érzelmei,ez olyan mint a méhecske,virágról virágra száll,de soha sehol nem igazán boldog. Aztán van az akit amikor otthagysz mert eleged lett a szájtépésből és a társas magányból,akkor szarrá sirja otthon a párnáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!