Meddig bírja a távkapcsolat?
Hogy lehettek úgy együtt, hogy még nem is találkoztatok? Megbeszéltétek, hogy akkor mától igen? Ez nagyon irreális, és nagyon sok csalódást okozhat majd, ha végre tudtok találkozni.
Biztos velem van a gond, de nekem egy kapcsolat ott kezdődik, hogy találkozunk, beszélgetünk, aztán még többet találkozunk és beszélgetünk, és majd ha a közös testi vonzalom is megvan, és az első csók is megvan.. Nah az már kapcsolat szerintem.
Így, hogy még nem is láttad, ez elég furcsán hangzik, és ez alapján ugyan hiányozhat a másik, de semmi olyan, amit ne csináltatok volna addig, beszélgetni úgy is lehet, hogy kint van. A helyedben én csak akkor gondolkodnék igazán kettőtökön, amikor már találkoztatok is...
Mindenesetre kitartást.
hát figyelj, én távkapcsban most tartok 1 év 1 hónál a barátommal, aki am olasz és eleinte semmit nem beszéltem azon a nyelven. viszont mi találkoztunk és úgy jöttünk össze, mindenféle előre lebeszélt dolog nélkül.
benne van a pakliban a megcsalás is stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!