Most én vagyok a furcsa, vagy ez nektek is eléggé gáz lenne?
Tegnap a párommal tv-t néztünk és ott ment egy műsor, amiben egy társaság épp a szüzességről beszélt, hogy ki mikor vesztette el, hány éves korában. Ezen a témán maradva a páromat én is megkérdeztem, mivel ezt még nem tudom róla. S erre ő nem volt hajlandó elmondani. Kérdeztem, hogy valami gáz van-e. Azt mondta, hogy ő ezt nem mondja el mert magánügy.
Azt hozzá kell tenni, hogy én nem követelőzve kérdeztem rá, hanem csak úgy mert ez volt a téme. Viszont így már szemet szúrt, hogy nem mondta el, mert az összes többi kapcsolatomban soha nem volt gond ezt elárulni a másiknak. Nem volt veszekedés sose, csak ez is egy sima információ és én ezt szeretem tudni.
Miért ne tudhatnám?
Viszont így meg most már gáznak érzem, mert igazából ha egy ilyet nem mond el, akkor még mennyi mást se fog? 1 hónap múlva leszünk 1 évesek. Úgy gondoltam, hogy 1 év kapcsolat után már lehet az ember ennyire nyílt....
nincs igazam?
Jó, de szerintem minden normális ember tudja, hogy nem a számok mennyiségétől lesz jó az ember az ágyban, hanem mert jó az érzéke hozzá. Egyszerűen többet ér a minőség mint a mennyiség.
Ergó nem gáz, ha valaki mondjuk 30 évesen előszőr...
"Ahogy én se tartom ezt gáznak elmondani, úgy ő se."
Figyelj, az a baj, hogy abból indulsz ki, hogy ő pontosan a tükörképedként kéne működjön. Pedig ő egy másik ember, és erről talán más az elképzelése.
Lehet, hogy kellemetlen volt neki az első, lehet hogy az elsőt az igaz szerelmével veszítette el, aki elhagyta, így nem akarja feltépni a sebeit, etc.. ezer oka lehet, miért nem mondja el.
Különben is, ha nem akarja elmondani, akkor miért faggatózol? A barátnőm is hasonló, mint te, tudni akar mindent, ami a múltamban történt, de könyörgöm, had legyenek már titkaink!!!
"S úgy gondolom, hogy ezek szerint akkor ez a kapcsolat nem olyan szinten van, mint amit hittem."
Mert nem válaszolt egy debil kérdésre? Ezzel a kapcsolattal tényleg baj van, de nem az ő oldaláról...
Palmnak végig igaza van.
Az első szex privát téma. Az ő életében nagy jelentősége van. A tiédben semmmi. Megkérdezed, ha elmondja, örülsz, ha nem, nem firtatod.
Szerintem ez olyan, mintha a klotyó előtt várnád, hogy: "Na, mesélj, milyet sz@rtál? Miért nem mondod el, nem bízol bennem?"
Kb. ennyi értelme van a kiakadásodnak.
hát mondjuk ha kérdésre nem mondja el, az azért gáz... lehet, hogy 11 évesen és volt azóta 200 nője, az ilyenért meg én tuti otthagynám...
különben miért nem a korodbeliekkel kezdesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!