Megint én reagálom túl és nincs semmi baj, vagy valóban sértődésre méltó viselkedés?
Vőlegényem születésnapja lesz nemsokára. Gondoltam meglepeem egy autós rallyval, hogy ne a 220. parfümöt vegyem meg neki. Kiszedte belőlem majd elújságolta a bátyának aki jönni akart velünk, amivel nincs is semmi baj. DE amikor megtudta hogy 1km/1kör lebeszélte a barátom, hogy dobjon össze a baráti társaság és vegyünk ki egy kocsit meg egy pályát külön.
Felháborítónak tartottam és mondtam a kedvesemnek nem szeretnék ezzel tovább foglalkozni. Megveszem neki a 2000. pólót.
Jogos?
Jogosnak sztem jogos, hogy ne mások próbálják megmondani, hogy te a saját ajándékötletedet hogy valósítsd meg. Mert mágiscsak a te ötleted volt, erre a barátod bátyja belemászik, és elkezd szervezkedni, ez sztem nem szép dolog.
De te sem tetted jól, hogy elárultadf. legközelebb ne tedd, mert az ilyesminek úgyis rossz a vége... vagy nincs meglepi, vagy más beleszól, vagy az ajándékozott kezd el nyafogni, hogy más kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!