Sosem felejted el, bárhogy is telik az idő. Akárhány új embert is ismersz meg ezen a világon. Ő mindig a szívedben marad. Számodra ki ez az ember?
Egy most már csak barátom.
Szerettem nagyon, és ő is engem, de a sors úgy hozta h nem lettünk egy pár, ettől függetlenül ő mindig szeret engem nincs is senkije. Nekem van barátom akit szeretek, de azt a fiút nem tudom kitörölni a fejemből
Az előző barátom. És mielőtt feljöttem a GyK-ra és olvastam volna ezt a kérdést pont rá gondoltam meg,hogy mennyire "jó" volt még akkor az életem és mennyire egyszerűbb és,hogy még mindig nem tudtam elfelejteni. Már több mint fél éve vége van a kapcsolatunknak,de még mindig nem tudtam elfelejteni és előtte is éveken át szerettem. Nekem szerelem volt első látásra (állítólag neki is).
Amikor úgy éreztem,hogy már nem szeretem akkor is eszembe jutott minden nap. És mostanában egyre többet feltör bennem az érzés, akármennyire is próbálom visszafojtani.
Amióta nem vagyunk együtt teljesen más ember lettem. Néha úgy érzem,hogy már csak a testem él,a lelkem meghalt.
És bármennyi barátom is van aki szeret és én viszont szeretem, azóta gyakran egyedül érzem magam...
a jelenlegi barátom. :) bárkit ismerek meg, érzem hogy jól döntöttem anno, h vele jöttem össze. :D
és a kedvenc barátnőm :)
És neked, kedves kérdező?
(19:31 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!